Avem nevoie de:
1kg cotlet, 100g cârnat( de preferat cârnati facuti in casa) ,2 linguri mustar, 1/2 pahar vin rosu ,boabe de piper verde ,sare ,piper, ulei,patrunjel sau leustean.
Cum il preparam:
Prajim putin cârnatul cat sa se rumeneasca sau il puteti frige cateva minute pe gratar si il lasam sa se raceasca.
Facem apoi cu un cutit o gaura in mijlocul cotletului si introducem carnatul.Ungem cotletul cu mustar si il asezam intr-o tava, punem boabele de piper, vinul si o cana cu apa.
Turnam putin ulei peste carne si dam totul la cuptor pentru o ora. Intoarcem carnea din cand in cand pentru a se rumeni uniform. Ca sa va fie mai usor, puteti acoperi carnea cu o folie de aluminiu sau cu un capac pentru a nu se usca .Cu15 minute inainte de a stinge focul luam capacul sau folia .
Pentru frumusetea platoului il ornamentam cu cateva frunze de patrunjel sau leustean.:)
Pofta buna si...Week-end placut!
Esti cam meserias, taica Florine! Uichend placut si dumitale!
RăspundețiȘtergere@ loopoo:
RăspundețiȘtergereNevoia te invata ! Multam' ,la fel si tie!
Vreau si eu! :)
RăspundețiȘtergere