Pentru această reţetă ne trebuie:
250 g paste vermicelli
ulei pentru prăjit
usturoi
Mod de preparare
Se fierb pastele în mod obişnuit după care se scurg şi se lasă să se răcească întinse pe-o suprafaţă plată; se înfierbântă uleiul într-o tigaie adâncă şi se adaugă spaghetele; se coc până devin aurii şi crocante; se scot şi se scurg în hârtie absorbantă ca să nu rămână prea uleioase. Pentru mai mult gust se pot adăuga 1-2 caţei de usturoi pisaţi atunci când se prăjesc în tigaie. Pofta bună !
Cred c-ar merge cu bere, nu? Felicitari!
RăspundețiȘtergerearata bine...trebuie sa caut pastele vermicelli
RăspundețiȘtergere@ loopoo;
RăspundețiȘtergereCred ca ...Da !
TiSport.blogspot.com
RăspundețiȘtergereEu le-am luat de la Penny Market .