luni, 1 august 2016

Rusia nu vrea să mai lupte vreodată pe teritoriul său...

Rusia nu vrea să mai lupte vreodată pe teritoriul său...
Karaganov le-a declarat franc ziariştilor germani că ”ne dorim statutul de mare putere: din păcate, la asta nu putem renunţa. În ultimii 300 de ani, acest statut a devenit o parte a structurii noastre genetice.Dorim să prevenim o destabilizare mai mare a situaţiei din lume”, a spus consilierul preşedintelui Putin, în vârstă de 63 de ani. Acest bine este însă unul eminamente rusesc după cum recunoşte chiar el: ”Vrem să fim inima unei mari Eurasii, o regiune a păcii şi cooperării, iar subcontinentul Europa va aparţine şi el acestei Eurasii”.

"Există o tactică surpriză. Şi trebuie să ştiţi că suntem mai inteligenţi, mai puternici şi mai hotărâţi”, a punctat acesta.
”În următoarele decenii, Europa nu va fi un model atractiv pentru Rusia”, mai spune acesta şi aduce ca argument violurile petrecute în noaptea de revelion la Koln. ” Este de neconceput ca femeile să fie hărţuite şi violate în public. Dacă ar fi făcut aşa ceva în Rusia, ar fi fost ucişi toți in stradă de populatia rusă”, spune consilierul lui Putin. ”Nu vom ajuta Europa, Deşi am putea face acest lucru atunci când este vorba de problema refugiaţilor. O închidere comună a frontierelor ar fi esenţială. În această privinţă, ruşii ar fi de 10 ori mai eficienti decât europenii”, a afirmat tranşant consilierul preşedintelui Putin.” Intervenţia şi retragerea parţială din Siria, a fost o lovitură magistrală, a fost fantastică. Folosim avantajul superiorităţii noastre în regiune. Ruşii nu sunt buni la târguieli, nu se pricep la afaceri. Sunt însă excepţionali luptători” a conchis el.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu