marți, 15 noiembrie 2011

Omleta cu branza si cartofi

Fiindca nu am chef de fineturi am ales ceva rapid... pentru aceasta reteta  avem nevoie de:
cartof mai mare
2 oua
2 linguri branza rasa
1 lingura smantana
ulei ,sare, piper, condiment tip Vegeta
    Pregatesti asa:
    1. Cureti cartoful, il razi si il calesti in 2 linguri ulei, apoi adaugi ouale batute cu branza si smantana.
    2. Potrivesti gustul de sare, piper si condiment(Vegeta ) si rumenesti omleta pe ambele parti. 

    6 comentarii:

    1. Offf, imi promisesm candva sa nu mai citesc retete dupa ora 18, dar chestia asta trebuie s-o incerc!

      RăspundețiȘtergere
    2. Mai baiete, esti mare gospodar. Esti bun de insurat! Omleta cu cartofi face soacra-mea, dar ea intai in prajeste obisnuit, apoi pune oul batut. O incerc negresit!

      RăspundețiȘtergere
    3. Sunt mare amator de oua si cartofi. de mirodenii nu mai vorbesc. E zece seara, ma uit la meci, dar la pauza ma duc sa manânc ceva.

      RăspundețiȘtergere
    4. @ miki : Succes ! :)

      @ loopoo: nu te contrazic !

      @ Dan : tot la un meci ma uit si eu !:)(Grecia _Romania ).

      RăspundețiȘtergere
    5. Aici se cheama hash brown, delicios...

      RăspundețiȘtergere