vineri, 25 decembrie 2015

Nuntius - MOBILE TRADER

                                            Nuntius Romania- MOBILE TRADER




Mobile Trader este un tip de platforma online care va asigura libertatea si accesul catre lumea financiara. Pentru cei care folosesc sau vor folosi mobile trader este stiut ca nu mai e nevoie de calculator conectat la internet. Tranzactionarea se face printr-un dispozitiv mobil.
Nuntius, e un broker pe deplin reglementat, care isi desfasoara activitatea, incepand cu anul 1991, pe piata de capital din Grecia. Nuntius este brokerul de care clientii cu experienta, dar si traderii incepatori, au nevoie pentru a-si mari profiturile, dar si abilitatile de tranzactionare.

Avantajele oferite de Mobile Trader:

Asadar, prin intermediul unui dispozitiv mobil se pot initia ordine de intrare in piata, se pot gestiona pozitiile deschise, de asemenea se pot plasa functiile: "Stop loss” si €œ"Take profit” sau "Stop” si €œLimit”.

Cu ajutorul acestei platforme pentru tranzactionare, nu mai e nevoie de platforme compatibile pentru web sau desktop, deoarece toate informatiile necesare se pot obtine prin intermediul aplicatiei Mobile Trader.
Cu alte cuvinte, preturile exacte ale pietei, executarea de indata a ordinelor de vanzarea sau cumparare, fluxuri de cotatii, fluxuri de grafice, toate acesstea sunt disponibile prin aplicatia respectiva.

Tot cu ajutorul aplicatieie se poate face o gestionare de cont eficienta. Contul de tranzactionare fiind disponibil oriunde va veti afla cu ajutorul dispozitivului mobil si al aplicatiei

Procesul complet pentru inregistrare a contului, depozitele si retragerile, depunerea actelor, sunt acum accesibile si prin aplicatia Mobile Trader.

In alta ordine de idei, vizitand site-ul www.nuntius.ro, am ajuns la concluzia ca exista un continut educational care se adreseaza atat traderilor profesionisti, cat si celor aflati la inceputul carierei. Sunt informatii si strategii pentru o tranzactionare de succes, indiferent de nivelul de cunostinte la care a ajuns un trader.

Pentru cei mai comozi, aplicatia Mobile Trader ii ancoreaza puternic in mediul online, oriunde s-ar afla. O aplicatie pentru un mediu interactiv, in care se pot face tranzactii online.

Optand pentru a lucra cu Nuntius Brokerage & Investment Services S.A, va veti bucura de servicii, expertiza, analiza, schimb valutar, servicii puse la dispozitie de banci internationale de incredere.
Conturile deschise la Nuntius Brokerage & Investment Services S.A. sunt garantate de Fondul de
Compensare al Investitorilor pana la un maxim de 30.000 euro, chiar daca riscul real al pierderii instrumentelor financiare nu exista. Asta deoarece toate instrumentele financiare detinute de clienti sunt pastrate de catre Depozitarul Bursei de Valori de la Atena.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu