joi, 30 ianuarie 2014

Ajutorul minimis

Articolul pe care m-am hotarat sa-l scriu a pornit de la aceasta stire. E, adevarat stirea e un pic cam veche, dar azi am citit eu!
"Miercuri, 15 ianuarie, porneşte o nouă ediţie a schemei de minimis, unul dintre cele mai facile programe de susţinere din bani de la buget a dezvoltării firmelor româneşti. Nebunia de anul trecut, atunci când persoane „bine intenţionate” au ştiut să folosească sistemul în favoarea lor, nu se va mai întâlni anul acesta, spune Adrian Păşcuţă, şeful Oficiului Teritorial pentru IMM Timişoara. „E un program cu mult mai bun decât cel de anul trecut”, spune Păşcuţă.

Aseara navigam haotic pe internet, trecand din site in site, am dat peste un site interesant, plin de informatii curajoase, si discutii despre diverse subiecte.
Aseara navigam haotic pe internet, trecand din site in site, si-am dat peste un site (blog) interesant, plin de informatii curajoase, si discutii despre diverse subiecte. In majoritatea lor se referaea la micile afaceri. Tipul asta parea ca e foarte priceput, mi-a lasat impresia ca e un tip trecut prin astea.
Ce mi-a atras mie atentia cu ferma de struti pe care o detine si o administreaza impreuna cu familia sa. El spunea ca a avut un plan de afaceri pe care l-a intors pe toate partile....Vorbea si despre ajutorul de minimis, dar nu prea intelegeam eu ce este cu acest ajutor minimis.
OMUL  E PRICEPUT...ce mai incolo si incoace...

Daca ar fi simplu de facut un plan de afaceri, bun toti ne-am ocupa de facut din astea, si nu ar mai munci nimeni in veci. Eu, stiam ca exista firme care te pot ajuta sa faci acel plan de afaceri, absolut necesar. Cu siguranta exista informatii si pe net despre ele...
Poti benefiia de un: ajutor minimis de la www.cilv.ro . Cu alte cuvinte iti poti creeaa un site, prin intermediul caruia iti poti face cunoscuta afacerea ta! Ce ziceti ?
Din blogosfera romaneasca va doresc bafta si rabdare multa, celor care doriti sa va puneti bazele unei mici afaceri

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu