marți, 1 octombrie 2013

Un portal nou

Navigand pe internet am descoperit un site nou ( un portal) care grupeaza intr-un singur loc mai multe localuri din Bucuresti care organizeaza evenimente. Pe acest portal gasiti: restaurante pentru nunti, restaurante botez, cununii, zile onomastice, mese festive, petreceri private, etc...
In opinia mea, cred ca cei care au avut aceasta idee au fost destul de inspirati si s-au gandit ca este o nisa importanta unde foarte multi bucuresteni in cautarea unor restaurante pentru nunti, restaurante botez, vor accesa acest portal.

Dupa cum va spuneam la inceputul articolului acest portal isi doreste sa adune toti organizatori de evenimente(restaurante botez, nunti, cununii, etc..), pentru a avea o imagine a ceea ce exista pe piata de acest gen, din Bucuresti. Pe portal gasind detalii privind pozitionarea pe harta, date despre locatii cu fotografii, oferte de meniuri. De asemenea exista si un formular pentru rezervarile online.
Daca doresti un meniu diferit, poti face o cerere cu un meniu special pentru un eveniment special. Practic zicala: "Clientul nostru stapanul nostru", din ceea ce am citit pe portal pare ca asta-i strategia.
Asadar, acum in mediul online exista si solutii pentru cei care cauta restaurante pentru nunti, restaurante botez si alte evenimente speciale din viata lor.
Am vazut de-a lungul vremii diferite discutii cu referire la alergatul dupa o locatie disponibila la data desfasurari unui eveniment. Acum dupa aparitia acestui portal cred ca devin inutile. Cred ca-i cel mai simplu sa folosesti un mouse.
Sa va mai dau un detaliu foarte important gasesti tot felul de articole legate de evenimentele importante, detalii care va pot fi utile: despre obiceiurile legate de nunti , botezuri, articole despre firmele care organizeaza evenimente. De asemenea sunt acolo prezentate si locatii unde va puteti petrece luna de miere sau cum poti sa alegi ursitoarele pentru botez celui mic, figurinele de pe tort. Este clar ca avem de-a face cu profesionisti care pun pasiune in ceea ce fac si fac asta cu bun-gust pentru clienti.



Din blogosfera romaneasca va doresc zi frumoasa si navigare cu spor :)

Un comentariu: