duminică, 29 septembrie 2013

Romania pierde 10,3 miliarde de euro

Atat pierde tara noastra, Romanica, numai din evaziunea la TVA! Stiti voi ala marit la 24 la suta! Ce face guvernul asta! Ce au facut toate guvernele!... inventeaza taxe cu care sa mai stranga cativa banuti…
Un studiu recent al Comisiei Europene arata ca in Europa se pierd anual din frauda pe TVA 193 miliarde Euro, adica 20% din ce ar trebui colectat.
Campioana este Suedia, in sensul de tara strangatoare. Astia au o pierdere de doar 2%. Codasa, bineinteles ca este Romania, unde se pierd 48%!!!! O sa ziceti ca nu ne putem compara cu Suedia, Olanda (9%), Germania (12%)… si nici cu Bulgaria, unde pierderea e doar 15% Pun si eu asa o intrebare – cum pot ei???
Si inca una, de ce pot? Si inca una: Ce au ai ? 
Nu astept raspuns, ca-i ocupat al nostru popor cu ecologismul si cu maidanezi (aia de pe strada, nu din politica) Ia sa vedem sau sa trecem aici doua argumente, din cele cateva zeci! 

Toate statele europene, ba da toate, au TVA-ul diferentiat si culmea, contrar minciunilor lansate in media de ...ce rost are sa le dau nume sa-i fac vedete, este mai mic decat in Romania. 

Hai, sa luam un exemplu la intamplare: Bulgaria-TVA-ul e 20%, iar in turism e de 9 %...si subliniez 9% in turism. ca tot viseaza unui "ecologisti", multi din ei facuti la "Apelul de seara al bocancilor", turism pe la Rosia Montana!!! Niciodata in actualele conditii (fara infrastructura) nu vei avea turismul ca alternativa!!!
Si, al doilea...bai, or politiza si aia, nu zic nu!!!... dar, se uita un pic si la ce stie sa faca omul!!! Nu ca la noi, n-ai trecut prin toate partidele, nu esti bun de inspector fiscal la primarie...

Gasiti studiul integral aici: europa.eu

Un comentariu: