duminică, 24 februarie 2013

Ficat de pui caramelizat


Pentru ficat de pui caramelizat avem nevoie de: 2-3 cepe mari, 1 catel usturoi, 2 linguri de ulei, 400 g ficatei,
1 cana de apa, 2 linguri de zahar ,1 lingura de bulion

Deci, se taie ceapa julienne si se caleste in 2 linguri de ulei, spre final se adauga usturoiul pisat si cele doua linguri de zahar.Se amesteca cu lingura de lemn pana se caramelizeaza ceapa.Turnam totul intr-un castron
In aceeasi cratita se pun la prajit ficateii(eu nu am mai pus ulei in tigaie),apoi dupa ce s-au rumenit se adauga ceapa,1 lingura de bulion si 1 cana cu apa.
Saram, piperam,adaugam si alte mirodenii.Eu am folosit salvie si putin patrunjel.
Eu am mai adaugat si o garnitura de spanac!!
Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu