Zilele trecute, am vazut la Master Chef ,ca e la moda ,ouale de prepelita si am incercat sa le prepar in alt mod:
10 ciupercute Champignon
o mana de braza telemea rasa
o legatura mica de patrunjel verde
10 oua de prepelita,de la tara...nu din magazin
sucul de la o lamaie
Am tocat patrunjelul verde,am ras telemeaua de branza - nu am cantarit cantitatea de branza pentru ca aceasta trebuie sa fie in functie de diametrul ciupercutelor.Am amestecat branza rasa cu patrunjelul,am curatat ciupercutele si le-am stropit cu sucul de lamaie.
Am umplut ciupercutele mai intai cu amestecul de branza si patrunjel,apoi am facut mici gropite in centrul umpluturii, am spart si am pus cate un ou de prepelita in fiecare ciupercuta.Le-am bagat la cuptor ,la foc mic, 30 de minute si am obtinut un aspect placut cu un gust pe masura.
Era sa uit ...ungeti tava cu unt :)
PS. Pe farfurie sunt noua ciupercute cu oua,deoarece una s-a mancat ...la cald:)
Ce bine arata!!! Nu prea ma omor dupa ciuperci, dar gatite in acest fel sunt de fiecare data delicioase... Uof, si-asa mi-e o foame si o pofta...
RăspundețiȘtergere@ Annemarie : Haha...sunt ff usor de preparat...
RăspundețiȘtergereCe trebuie sa fac pentru o invitatie la masa? Mi-ai facut pofta!!!
RăspundețiȘtergerevienela: :)))))))))s-au terminat,data viitoare!!!
RăspundețiȘtergereAi rezistat sa pastrezi 9 pentru poza? Eu am facut ciuperci simple cu sare la cuptor si tot am mancat vreo 4-5 pana sa se termine.
RăspundețiȘtergereClaudia: :)))))))))un minut atat a durat...sunt superbe...si cu sare !
RăspundețiȘtergere:))))))))))))faina reteta!
RăspundețiȘtergereArata bine .Pofta buna!
RăspundețiȘtergere@ albert: si usoara!
RăspundețiȘtergere@vick90 : ms!
Arata super
RăspundețiȘtergerearata bine..este si comestibil?:D:D pt k mie nu imi plac ouale!
RăspundețiȘtergerehmm cat de bine arata...dar cred ca ies si mai bune facute pe gratar:D(nasa mea le face asa si ies super bune:))
RăspundețiȘtergerehaha :)) arata foarte bine oricum :>
RăspundețiȘtergereDA!! MI-A PLACUT EMISIUNEA! foarte buna:D
RăspundețiȘtergereimi place foarte mult emisiunea cu exceptia pitzipoancei:))
RăspundețiȘtergereAs incerca si eu reteta asta sa vedem ce-o sa iasa...
RăspundețiȘtergeresucces!:)
RăspundețiȘtergereMhmmm delicios:( dar nu e prea greu nu? nu de alta dar eu si bucataria...nu prea ne intelegem:))
RăspundețiȘtergere