marți, 25 octombrie 2011

La Mulţi Ani, Majestate !

  Prinţul Charles socotea în urmă cu un deceniu „un lucru extraordinar faptul că Mihai a ajuns la optzeci de ani“. Saluta acest miracol al longevităţii, numărînd mai mult decît anii, rodul făptuirilor, puterea vieţuirii şi supravieţuirii unui destin în demnitate, o longevitate a principiilor morale şi a credinţelor, o longevitate unică a iubirii faţă de poporul român, într-o lume deturnată, smulsă din ţîţîni.
 Dar oare noi vedem acest adevăr? Sîntem lăsaţi să-l vedem? Putem să „vedem“ acest adevăr, cînd din 1990 încoace am asistat la continua lapidare a acestor adevăruri istorice, mergînd pînă la mizerabilele afirmaţii despre trădarea regelui, acesta fiind, chipurile, vinovat că în 1939 s-a semnat Pactul Ribbentrop-Molotov, precum şi de semnarea în 1945 a actelor Conferinţei de la Yalta, de deschiderea porţilor comunismului şi bolşevismului în România şi infiltrarea NKVD-ului?
 Mulţi dintre români au aerul de oameni cu creierele spălate, de parcă ar fi fost „locuiţi“ de un cip a cărui menire este să le şteargă istoria din memorie. Au aerul că uită ce  sărbătorim pe 25 octombrie, pe lîngă aniversarea celor nouăzeci de ani împliniţi de Regele Mihai. Nu este doar aniversarea lui, ci şi primenirea 
memoriei istoriei noastre. De cine se mai temem , de cei care  ascultă,telefoanele? Cine îi mai ameninţă cu şenile de tancuri şi soldaţii Diviziei „Tudor Vladimirescu“?… Şi cine ne transformă într-un popor de roboţi, apăsînd continuu şi cinic pe delete, cînd este vorba de adevărata istorie a României?
  Prinţul Charles, îşi încheia dedicaţia la Aniversarea MS Regele Mihai spunînd: „Fii binecuvîntat, Mihai, şi La Mulţi Ani!“.Eu închei spunând : "Binecuvântează Doamne Poporul Român  şi pe al său Rege, şi La Mulţi Ani,Majestate !"

6 comentarii:

  1. Romani,daca va iubiti tara,daca vreti ca ai vostri copii sa traiasca normal,daca scoala romaneasca sa nu mai fie nevoita sa scoata branconieri,daca sanatatea copiilor,a parintilor si bunicilor vreti sa fie normala,daca vreti ca sa aveti locuri de munca decente,platite decent...TREZITI-VA,sau daca nu, participati zi de zi la distrugerea familiei dumneavastra si implicit la disparitia Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu le multumesc celor care nu au fost prezenti in Parlament: Locul lor nu e langa personalitati de talia regelui. Le sta mult mai bine langa regii asfaltului, ai fierului vechi,ai lumi interlope si a lipsei de bun simt.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anonim:Uite ca la asta nu ma gandisem. Imi place opinia ta.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ anonim :

    Nici eu nu ma gandisem la asa ceva ! Adevar ai grait!

    RăspundețiȘtergere
  5. La Mulţi Ani... Majestate!!!

    RăspundețiȘtergere