miercuri, 21 septembrie 2011

Gândul bun

Gândurile bune sunt fulgere care luminează în întunericul furtunii şi dacă eşti obişnuit cu ele, se vor întoarce în mintea ta ca un bumerang îndemnându-te să reprezinţi frumosul la orice pas.Nimic sec sau reciclat nu se ascunde în gândul bun şi de fiecare dată acesta stârneşte o altă emoţie, întotdeauna naşte flori proaspete cu zâmbetul lui nou: acesta este gândul bun.
Este atât de greu ca în minutele vieţii noastre în care ne aflăm în cumpănă să fim pozitivi. Este atât de greu ca o aşa-zisă generaţie a suferinţei să fie mereu optimistă.
Când necazul te ameninţă şi disperarea îşi face cuib, când pistolul fricii îţi stă la tâmplă, este aproape imposibil să reacţionezi echilibrat şi senin.

4 comentarii:

  1. Adevarat ai grait. In momentele grele, e atat de greu sa ai ganduri pozitive. Alte sentimente, mai puternice, le inhiba.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai orice faci rau, cu rau se va intoarce la tine. Puterea gandului are posibilitati infinite. Daca vei gandi pozitiv, daca te vei stradui sa faci numai bine, cu siguranta binele se va intoarce inzecit.
    Felicitari pentru ideea articolului!

    RăspundețiȘtergere
  3. Prin gandurile noastre noi emitem energie catre exterior, energia dorintei, o energie ce tinde sa se maturizeze.

    Intrebarea e:


    - Ce-ar trebui de fapt sa gândim? Si mai ales ce-ar trebui de fapt sa gândim despre noi înșine...

    RăspundețiȘtergere
  4. TiSport.blogspot.com ;Cei mai mulţi din noi avem soluţii clare la problemele noastre, însă nu ne găsim avântul pentru a le pune în practică.

    RăspundețiȘtergere