- Pentru aceasta reteta avem nevoie de :
- 10 felii de piept de pui pe care le obtinem din 2 buc. piept de pui.
- 500g de ciuperci champignon
- o ceapa
- un pahar de vin
- unt 2 lingurite
- 400 de grame de smântână
- Cum preparam reteta :
- -Se pune un pic de unt in tigaie si cind s-a topit, se pune o ceapa taiata marunt.
-Cind ceapa e un pic calita se pun feliile de piept de pui sa se rumeneasca pe o parte si pe cealalta parte, deci foc mare la tigaie
-Dupa aceasta operatiune, feliile de piept de pui se pun intr-un castron cu o farfurie deasupra ca sa se mentina calde, iar in tigaie se pune un pahar de vin alb sec pe care il lasam sa se evapore putin. -Se adauga apoi smântâna si ciupercile scurse si se amesteca bine de tot.
-Se adauga si pieptul de pui si se mai lasa citeva minute.
-Se poate servi si cu mamaliguta.
- E foarte gustos. Pofta buna!!... si weekend minunat :)
vineri, 22 iulie 2011
Piept de pui cu smântână
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Aa, misto reteta! Da' cine e Flori, din a carei bucatarie ne trimiti retete? :)
RăspundețiȘtergereReteta mea e fara ciuperci si vin, asa ca o voi incerca si pe asta.
RăspundețiȘtergere@ loopoo,
RăspundețiȘtergereHaaaa !!!:)))Stai sa spun: Apropiati ,e adevarat ca sunt putini,imi spun Flori .
@Lumi RO,
Ce sa fac daca la Hip. (Hipermarket ) avea ciuperci champignon proaspete .
Aaa, tu esti Flori? Sper ca nu esti... :)
RăspundețiȘtergerevery...very good ...
RăspundețiȘtergereSau poti sa le faci la cuptor, mai pui cateva ciupercute si boabe de struguri si iese o mare bunatate!
RăspundețiȘtergere