miercuri, 29 iunie 2011

Ba... te priveşte

   Este o întreagã nebunie ce se întâmplã în ţara asta cu preţul benzinei şi nimeni nu face nimic! Au fost protestele alea, la început, dar în acest moment nu se mai întâmplã absolut nimic! Nimeni nu ia nici un fel de mãsurã, nu se întâmplã absolut nimic, nenorocirea fiind cã foarte mulţi reacţioneazã de genul: „Eu nu am maşinã, nu mã priveşte!“. Ba te priveşte, bă nene, pentru cã toate preţurile evolueazã! Am fost în hipermarket şi am fãcut
cumpãrãturi. Normal, cum fac de obicei sau cum fãceam de obicei în ultima vreme şi am constatat cã m-a costat aproape dublu faţã de cât mã costa înainte. Deja se vede în buzunarele oamenilor şi în cumpãrãturile care sunt din ce în ce mai puţine. Sunt mari probleme pornite de la acest preţ al benzinei care a atins 6 lei în acest
moment. Un plin de benzinã la ora asta costã aproape dublu faţã de cât costa acum un an şi jumãtate.

9 comentarii:

  1. Mi-e atat de sila de ceea ce se intampla...e strigator la cer...

    RăspundețiȘtergere
  2. Si daca se face benzina 10 lei romanii nu vor lua atitudine.....asa suntem noi romanii din pacate si asta se vede in viata de toate zilele!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cine are profitul cel mai mare?? Statul care incaseaza 70% din pretul de la pompa, benzinaria 30%. E clar? Pentru fiecare tona de carburant, benzinarul e obligat sa achite taxele la stat pe care nu-l intereseaza cum se descurca cu ce-i ramane! Cine e statul?? PDL! Unde sunt banii?? Ghiciti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Singura solutie care poate avea succes este sa nu alimentam de la cei mai mari de pe piata: Petrom, OMV, Rompetrol pana nu scad preturile. Ei dicteaza preturile...

    RăspundețiȘtergere
  5. E urat ca tot crescm cresc si nu mai scad deloc! Pacat!

    RăspundețiȘtergere
  6. romanul e prost si las. Grecii le dau foc guvernantilor, noi daca ne-ar pune sa stam capra, am intreba "cat de adanc sa ne aplecam"?

    RăspundețiȘtergere
  7. TiSport.blogspot.com:
    Multi din cei mici cumpara tot de la rafinariile Petrom-Omv,Rompetrol ,nu cred ca ar fi o solutie.Mai degraba statul ar trebui boicotat pentru ca din cei 70%taxe/per litru de combustibil, pe care le incaseaza ,60% e furt si doar vreo 10% ajunge acolo unde se zice ca e necesar.

    RăspundețiȘtergere
  8. Lumi : Ii doare in cot! Astia se pregatesc sa fraudeze alegerile si din taxele si impozitele colectate si puse deoparte vor cumpara voturi,pentru ca asta e de fapt reala strategie a puteri.Saracestei , manipuleazai si la nevoie cumparale votul.

    RăspundețiȘtergere