marți, 19 aprilie 2011

Ei pot ....noi nu !!!

 Inaugurarea autostrăzii M43, care are 31,6 kilometri și leagă orașele Szeged și Mako, va avea loc pe 21 aprilie. Duminică, locuitorii din Szeged vor sărbători cu concerte faptul că au scăpat de camioane și mașinile care tranzitau orașul lor.Autostrada a ajuns la granita cu Romania .
La noi autostrazile au ramas pe hartie, dar avem " regi ai asfaltului ".Cum bugetul CNADNR a fost 
papat," regii" si-au indreptat atentia spre lucrarile de la metrou. 
Vom avea in curand si "regii metroului" dupa modelul ...autostrazilor.
Daca ei pot, noi de ce nu putem?! Aceasta este o intrebare la care din pacate pana in acest moment nu s-a dat solutia.,de la minister... fireste.

12 comentarii:

 1. Florentin, pe langa astea sunt multe altele, si in toate altii pot si noi nu. NU SE VREA SA SE POATA. Exista interese, de aceea.

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesele se traduc in comisioane grase,pentru ca bani pentru autostrazi Slava Domnului au fost,dar s-au cheltuit cam 4 miliarde de euro in 20 de ani si nu s-a finalizat niciuna!

  RăspundețiȘtergere
 3. Ce-s alea autostrazi??? Asfaltul ala care-l vedem pe la televizor sau cand iesim din tara?!
  Afirma cineva ca trebuie sa fim cuceriti, cotropiti sau cum vrei tu sa ii zici sa se faca ceva bun in tara asta!....Incep sa-i dau dreptate!

  RăspundețiȘtergere
 4. Sigur este mana lui felix sau a lui vantu,
  din cauza lor nu se fac ...

  "Rusine Dinu Patriciu!"

  RăspundețiȘtergere
 5. Pentru ca interesele cui trebuie nu sunt compatibile cu a face ceva, ci doar cu a fura ceva.

  RăspundețiȘtergere
 6. andreea,
  Ai pus degetul pe rana! Esti licentiata in drept,pe cand participarea la concursul de admitere in parchet ,ca procuror ?

  RăspundețiȘtergere
 7. 1. Problema se pune si invers: noi putem sa tocam bani fara sa facem ceva vizibil cu ei, pe cand ei nu pot asa ceva (le e frica de vot). La noi se poate fura ca-n codru, la ei nu se poate! :))

  2. Strazile pline de gropi contribuie substantial la cresterea economica. In primul rand pentru ca se cheltuie bani pentru repararea lor si o parte se returneaza statului sub forma de impozite, iar pe de alta parte creste activitatea economica a Service-urilor, deci si de aici se duc o parte din bani catre stat. Ca sa nu mai pun impozitele pe comertul cu piese de schimb... :))

  RăspundețiȘtergere
 8. Eu sunt curioasa cat s-a construit concret pana acum din cate promisiuni am auzit.

  RăspundețiȘtergere
 9. Mircea ,
  La punctul nr.2 gropile pot face si victime.Piesele de schimb de multe ori sunt la mana a doua si iar probleme de siguranta in trafic.

  miniki,
  Nimic de la punctul A la punctul B ,cum ar fi normal pentru o autostrada de exemplu.

  RăspundețiȘtergere
 10. da, pe mine ma omoara nervii cand vad...la croati mai acusica era razboi si ce infrastructura au acum, iti sta mintea in loc...ramai socat, nu alta.

  RăspundețiȘtergere
 11. sophie ,
  ...si ce servicii au in turism!

  RăspundețiȘtergere
 12. @ Florentin: M-am cam lecuit dupa ce am vazut ce presupune accesul in avocatura...

  RăspundețiȘtergere