miercuri, 17 mai 2023

Primăria Constanța continuă plantările de primăvară

 

Primăria Constanța continuă plantările de primăvară
 
Pregătirile pentru Ziua Constanței sunt în toi. Nu doar pentru organizarea evenimentelor, ci și pentru înfrumusețarea zonelor publice. 15.000 de margarete africane, gazanii, petunii și crăițe au fost plantate în această perioadă, în parcul Tăbăcărie, parcul Tomis II, parcul Arheologic, parcul din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, jardinierele situate la intersecția bulevardului Mamaia cu strada Mircea cel Bătrân și pe faleza Cazino.
 
Acțiunile de plantare se vor extinde pe spațiile verzi din parcuri și zone de promenadă, precum și pe fâsiile stradale din intersecții. Plantele sunt livrate săptămânal pentru a susține ritmul de plantare. La finalul acestui sezon de plantare, 90.000 de flori vor îmbogăți zonele cu spațiu verde.
Totodată, personalul de specialitate efectuează lucrări de întreținere și îngrjire corespunzătoare pentru florile plantate anterior în oraș.
 
Facem apel la constănţeni să protejeze plantațiile nou-înființate, să contribuie la menținerea acestora în stare de vegetație și, dacă este cazul, să sesizeze Primăria Constanţa (0241.550055) sau Direcția Generală Poliția Locală (0241.484.205 și 0341/922) în situația în care constată acte de vandalism sau de sustragere a materialului dendro-floricol din teren.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu