joi, 28 mai 2020

Marele plan de relansare al PN

Marele plan de relansare al PNL este, de fapt, marea gogoasa servita oamenilor inca de la inceputul starii de urgenta! Nici pana astazi nu am vazut, asumat oficial, proiectul mult promis la televizor de niste politicieni care se joaca, in mod cinic, cu sperantele romanilor! Guvernantii habar nu au cum vor scoate tara asta din impas, dar fac afirmatii nefondate in speranta ca electoratul le va mai da vreodata vreun vot! 

Pana in prezent, masurile asumate de PNL nu ating nici macar 1% din PIB, in timp ce tarile vecine, tari europene, au mers pana la un procentaj de 30% din PIB pentru sustinerea economiei si a populatiei afectate de noul coronavirus. Va dau doar trei exemple: Polonia: 16% din PIB, Ungaria 18-20%, Bulgaria 11,7% din PIB.
Ce avem noi? Pierderi!
Cadere de 15%, 1 milion de locuri de munca pierdute, 130.000 de firme care nu se vor mai redeschide după starea de alertă.
Acest Executiv refuza orice forma de colaborare cu noi, chiar daca exista programul PSD ” Repornim România”, anuntat public inca din 10 mai.
Este o incapatanare (sora cu prostia) care face rau Romaniei si romanilor.

Un comentariu: