marți, 28 mai 2019

Democratie in PSD si sa conteze in primul rand rezultatele?

Toata lumea vrea sef la PSD, foarte bine, concurenta este sanatoasa in democratie. Cum ar fi insa daca s-ar pune un sef la PSD in functie de rezultatele din alegeri. Spre exemplu de vreo 20 ani si acum desigur, am verificat cifrele, PSD Valea Jiului a obtinut cele mai bune rezultate din mediul urban din Romania.
 Rezultatele de acum au fost atat de bune, incat #hastagii s-au urcat pe garduri sa nu se ude in marea rosie din jurul lor. Datorita acestor rezultate, Hunedoara, este singurul judet din Ardeal castigat de PSD.
Si in Petrosani exista un centru universitar de traditie, Universitatea Petrosani chiar a implinit 70 ani si totusi hastageala nu a prins acolo. Cum ar fi stimati camarazi daca presedintele zonal al PSD Valea Jiului ar intra in cursa si ar castiga functia de presedinte al PSD in cadrul Congresului? Ar fi democratic? Omul are vreo 40 ani, este membru PSD de vreo 21 ani, de copil, si de vreo 10 ani urca toate partidele pe garduri in alegeri. Are studii superioare, este de meserie profesor si nota bene nu are 6 case din meditatii. Cum ar fi sa fie democratie in PSD si sa conteze in primul rand rezultatele?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu