luni, 5 noiembrie 2018

Doneaza pentru Cristina

Dragul meu prieten,

Nu inteleg, chiar nu inteleg cum viata este atat de cruda uneori, iar tot mai multi copii se imbolnavesc de CANCER?!?! Zilnic, primesc zeci de telefoane de parinti care tocmai au aflat ca micutul sau micuta lor a fost diagnosticata cu cancer!
Este sfasietor pentru mine, simplu ascultator sa aud despre aceste drame si sunt convins ca si pentru tine, de altfel, este la fel. Imi cer scuze, in acest sens, ca trebuie sa te deranjez mereu si sa-ti prezint povestile dramatice prin care trec unele familii. Desigur, cu totii suferim, insa cei mai indurerati sunt parintii care, pe langa socul cumplitei vesti, trebuie sa se confrunte si cu problema financiara pentru tratamentul copilului lor. 


Iti prezint, azi, cazul sfasietor al Cristinei, o fetita de numai 7 ani care sufera de o forma foarte avansata de cancer la ficat (gradul 4 cu metastaze) si care trebuie sa plece URGENT in strainatate astfel incat sa exista o sansa de supravietuire. Din nefericire, in Romania - la Spitalul din Iasi, acolo unde a fost internata copila - doctorii au spus ca nu exista aparatura necesara pentru tipul de interventie pe care trebuie s-o suporte Cristina!

Dumnezeu sa ii tina puternici pe parinti, lupta este foarte, foarte grea pentru micuta, dar noi - ca de fiecare data - ii suntem alaturi si trebuie sa ne mobilizam pentru a-i oferi acestei fetite o speranta ca va trai, ca va creste, ca va termina liceul, facultatea, se va marita, va avea copii si va trai o batranete frumoasa, asa cum mi-a comunicat tatal fetei, cu lacrimi in ochi, prin telefon.

Doneaza pentru Cristina pe: www.salveazaoinima.ro

Cu prietenie,
Vlad Placinta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu