joi, 26 ianuarie 2017

Saash.ro, dressing virtual

Saash.ro, dressing virtual

In acest articol incerc sa imi dau cu parerea despre moda, de la vizita pe site-ul saash.ro, mi se trage! Saash.ro, un stil vestimentar creat de designeri romani.
Chiar daca nu sunt un specialist in acest domeniu. Este o simpla parere, mai degraba de cumparator.
In opinia mea, moda o realizam noi, cu propriul nostru stil vestimentar. De aceea eu zic ca nu conteaza daca haina cu care ne imbracam este sau nu este la moda, atat timp cat ne simtim bine in ea si este realizata de designeri romani, ca sunt priceputi, stim asta!

Nu pot sa nu spun ca admir femeile elegante. Acele femei care sunt indraznete, in materie de moda, desigur! Admir stilul unic, croit pe corpul acelei persoane. Este un mod de a fi.

Acum, trebuie sa va spun ca prietena mea, pe la inceputul lunii a inceput un proces de schimbare al garderobei. Un semn ca primavara este pe aproape. Fiind si ea ca si mine, un fan al cumparaturilor din online, a fost atrasa de ofertele gasite pe site-ul: Saash.ro. Si-a cumparat, de pe Saash, la inceput, o rochie.

Ca si in anii trecuti, gandindu-se ca va fi cald spre sfarsitul lunii aprilie, inceputul lunii mai, a ales, tot de pe Saash,  sa isi ia si cateva camasi ( ca cea din fotografia atasata).
Acum, vad ca ofertele sunt din ce in ce mai numeroase in online si ai de unde sa alegi...dar, prietena mea a auzit multe vorbe frumoase despre acest magazin Saash.ro si avand ocazia sa il acceseze, s-a convins ca nu sunt vorbe-n vant.

Personal am accesat si eu site-ul Saash.ro si de cum am intrat, am vazut multitudinea de produse, pentru doamne si domnisoare create de designeri romani.
Cu siguranta acesta va urca rapid in topul magazinelor preferate de prietena mea. Nu stiu daca sa ma bucur sau nu. Ramane de vazut! :)...cat va fi de afectat bugetul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu