vineri, 4 noiembrie 2016

Un an de la demisia guvernului Ponta

Azi se implineste un an de la demisia guvernului Ponta, dupa tragedia de la Colectiv. Intrebare ce s-a schimbat in bine in acest timp? Cum arata Romania dupa un an de la una dintre cele mai controversate miscari politice post revolutionare?

Eu vad, asa... Razboiul DNA -clasa politica e aprig, cu sau fara dovezi, dar mai mul pe stanga... legal sau ilegal. Legat de asta am vazut ca procurorii DNA, acuzati de o instanta ca manevreaza probe ilegale, au obtinut o intoarcere a deciziei in cazul Olguta Vasilescu. 


Razboiul taxelor si al cresterii salariilor continua cu acuzatii de-o parte si de alta. Pesedistii sustin salarii mai mari, liberalii spun ca PSD vinde iluzii. Azi s-a ajuns la epitete catastrofice. 

Razboiul pe numarul spitalelor care vor fi construite dupa alegeri e o miza de campanie. O sa aflati promisiunile. Asta ne bucura. Nu de-altceva dar, fara sa vorbim de calamitati sau tragedii ca aceea de la Colectiv, statul este pur si simplu paralizat cand vine vorba despre salvarea unor arsi grav, de exemplu.

PS. Ar mai fi ceva: Guvernul CIOLOS, este un guvern ultra performant, caci toate comenzile primite de altii (straini) au fost puse in practica cu multa pricepere si competenta. Nici nu-i inteleg pe cei (tineri si frumosi)...



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu