miercuri, 12 octombrie 2016

Nicktrans transport in siguranta


Transportul, o afacere de succes

Nicktrans Suceava, transport in siguranta



In anul 2004 lua fiinta societatea comerciala Nicktrans srl, www.nicktrans.ro, avand ca principal obiect de activitate turismul si transportul international de persoane.
In cei 12 ani de activitatea societatea s-a aflat intr-o continua modernizare ajungand sa detinta autocare clasificate cu 2 si 3 stele.

Autocarele Nicktrans, le puteti gasi in autogara Suceava, la agentiile din Botosani ( str. Calea Nationala, nr. 270-280) si la Agentia din Raduti ( Piata Unirii, nr 6 de langa Posta).

Personal, va spun ca a trecut ceva vreme de cand nu am mai apelat la societatile de transport international, adica n-am mai calatorit cu vreun autocar sau microbus, de aceea m-a surprins modul in care au evoluta aceste societati.
Dupa cum puteti constata din fotografia pe care am atasat-o, dotarea celor de la Nicktrans e una de ultima generatie. Mijlocele de transport de care dispun sunt prevazute cu sistem video, aer conditionat si alte accesorii care fac calatoria mai placuta.

De ce sa alegeti Nicktrans Suceava, www.nicktrans.ro?

1. Pentru ca e o societate de transportator international care a oferit serviciu de inchiriere microbuze, autobuze si autoturisme din anul 2004, anul infiintari;
2. Pentru ca biletele pot rezervate si online, de pe site, cu un simplu click;
3. Siguranta si maximul de confort sunt obiectivele principale pe care angajatii Nicktrans le au in relatia cu clientii;


Asadar, aruncati un ochi pe site-ul www.nicktrans.ro, eu recomand aceasta societate de transport.

2 comentarii: