marți, 16 februarie 2016

Sa imbratisezi necunoscutul

Nimeni nu crede in tine si nici chiar tu nu ai curajul sa faci acel pas in necunoscut. Insa te simti sufocat doar la gandul ca vei ramane la fel, ca vei accepta in continuare situatia in care te afli sau ca vei trai si de acum incolo in maniera in care o faci. Ce sens are viata pe care o traiesti acum? Cui foloseste toata suferinta asta?
Visezi la ziua in care te vei elibera si iti vei da voie sa imbratisezi necunoscutul. Cum ar fi daca...
Uneori, ne gasim curajul de a merge mai departe doar atunci cand nu mai avem nimic de pierdut. Tu de ce mai stai? Este atat de clar ca iti doresti sa iti urmezi visurile, sa fii fericit, sa lasi durerea si suferinta in spate.

Nu este usor sa faci acel pas. Te trag inapoi obisnuintele si atasamentele tale, sfaturile celor din jur si neincrederea ta in tine. Dar daca aceasta constelatie nu ti-a adus fericirea, oare nu este timpul sa asculti chemarea care iti sopteste sa indraznesti?
Ai de facut doar un pas, poate cel mai greu din viata ta. Insa, in momentul in care il vei face, si doar atunci, vei afla ceva ce nu ai crezut niciodata despre tine - ca ai aripi si poti sa zbori oricat de departe si oricat de sus iti doresti.
Acel pas este cel mai profund act de credinta - in tine si in viata.
Tu ai credinta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu