joi, 4 februarie 2016

Pensiunea Inima Bucovinei

Pensiunea Inima Bucovinei

sursa: www.inimabucovinei.ro
Pensiunea de patru stele Inima Bucovinei, din Frasin jud. Suceava! Cati dintre voi ati auzit de aceasta pensiune turistica? Vreau sa-mi raspundeti cinstit la aceasta intrebare.
Bun, pana imi raspundeti voi, am sa va spun eu cate ceva despre acesta pensiune turistica situata in Bucovina.. Este situat in localitatea Frasin, normal, in inima Bucovinei. Pensiunea fiind unul de 4 stele, fiecare camera in parte este decorata in culori calde, unice si fiind mobilate cu mobilier de la cele mai cunoscute firme din domeniu.
Cazare la pensiunea din Frasinet

In camera ai acces la:papuci de baie, trusa de mercerie, produse de cosmetica pentru barbati si femei, trusa de sters pantofi, mapa birou, pliante cu monumentele istorice pe care le poti vizita, telefon, seif, televizor cu plasma, acces la internet (wireless).

Despre masa pe care o vei servi aici ce sa va spun. Ca sunt produse traditionale din Bucovina.
Bun !! Sunt sigur ca ma veti intreba: Si, cat costa cazarea, cat e cazarea?
Pai, fiind o zona atat de frumoasa, Bucovina, unde Pastele, Craciunul sau alte sarbatori le poti petrece in stil traditional si intr-o atmosfera de basm, o camera dubla este 14o ron, pentru 1-2 nopti de cazare, iar de la 3 nopti de cazare tariful scade la 120 de ron. Oferta aceasta este valabila in intervalul 15.01 - 31.05. 2016 si 16.09 - 15.12.2016 si, pentru copii cu varste intre 0 si 4 ani cazarea este gratuita. Micul dejun clasic sau cu specific bucovinean, poate fi servit la un pret de 20 de ron

Obiective turistice din zona

Bucovina, o destinatie pe care turistii o viziteaza destul de des, este situata in partea nord-vest a provinciei istorice Moldova. Este o zona de munte in care traditiile etnografice au fost pastrate nealterate. Zona Bucovinei a avut o dinamica in turismul romanesc, datorita manastirilor. Manastiri, cu pictura exterioara unica, aflate in patrimoniul turistic mondial, care dupa mai bine de 450 de ani arata fantastic!

Asadar, daca alegeti Pensiunea Inima Bucovinei, veti putea face plimbari cu autovehicule off-road, cu  ATV-ul sau cu bicileta mountain bike.
Pentru pasionatii de calarie, exista varianta petreceri timpului liber, facand echitatie. De asemenea, se poate merge la pescuit, in apropiere pensiunii, iar in anotimpul rece se poate skia.
Daca doriti sa mergeti intr-un tur al manastirilor, de la aceasta pensiune este locul potrivit de plecare.

Pentru mai multe detalii va invit sa accestati site-ul: www.inimabucovinei.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu