joi, 25 februarie 2016

Ce este diabetul? Cum se manifesta diabetul?

Ce este diabetul? Cum se manifesta diabetul?


Doua intrebari pe care oricine dintre noi trebuie sa si le puna si sa afle raspunsul: Ce este diabetul? Cum se manifesta diabetul?...afla aici mai multe informatii despre diabet.

Diabetul este o afectiune a corpului uman complexa datorata neasimilari corespunzatoare a alimentelor consumate. Alimentele pe care le consumam zi de zi sunt transformate la nivelul stomacului, in glucoza, care ajunge in sange. Sangele transporta aceasta glucoza in celulele corpului, iar pentru asta e nevoie de insulina. Insulina e produsa de un hormon produs de pancreas.
Daca pancreasul nu va produce suficienta insulina sau celulele nu vor reactiona corespunzator atunci va apare diabetul.

In mod normal glucoza din sange ar trebui sa fie cuprinsa intre 80 si 120 miligrame pe decilitru. Daca glucoza din sange nu este intre valorile respective atunci se va instala diabetul.

Diabetul este de doua feluri
-Insulino dependent sau diabetul de tip 1
-Rezistent la insulina sau diabet de tip 2


Favio. Multivitamine pentru reglarea glicemiei

Diabetul, a devenit o problema majora in Romania, dar poate fi tinut sub control cu ajutorul multivitaminelor pentru reglarea glicemiei de la FAVIO.

Favio, un produs ce contine numai putin de 16 vitamine si minerale, ceea ce face din el un produs unic pe piata din acest domeniu. Printre cele 16 vitamine amintesc: Vitamina B12, vitamina C, vitamina D, vitamina E, biotina, iodul si acidul pantotenic


Asadar, administrarea de multivitamine Favio, pentru reglarea glicemiei, au drept consecinta mentinerea unui nivel normal de glucoza in sange. Poate sustine sistemul imunitar.

Multivitaminele FAVIO, pentru reglarea glicemiei, ajuta glanda tiroida sa functioneze normal, de asemenea au rol in coagularea normala a sangelui si in mentinerea unei vederi normale.
Pentru a prevenii aparitia diabetului trebuie sa avem in vedere ca: o dieta foarte bogata in carbohidrati este factorul responsabil pentru cresterea nivelului trigliceridelor.

De asemenea, consumul excesiv  de grasimi saturate va trebui redus la minimum. Grasimile, care se gasesc din abundenta in pestele precum: macrou, somon, hering, ton, hering sau in alune, nuci, migdale si uleiul de masline, pot fi alternativa sanatoasa.

Activitatea fizica poate contribui si ea, la reglarea nivelului trigliceridelor. 30 de minute, in fiecare zi, este recomandarea specialistilor, pentru scaderea trigliceridelor.
Asadar, se poate!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu