marți, 8 decembrie 2015

Proiectoare cu LED

proiectoare cu led
Proiectoare cu Led


In primul rand trebuie lamurit ce sunt aceste proiectoare cu led si unde pot fi utilizate ele. Deci, avem de a face, ca sa ma exprim pe intelesul tuturor, cu un sistem de iluminat din categoria celor de mare putere care sunt folosite pentru iluminarea interioara sau exterioara a cladirilor, terenurilor de sport, sali de sport, depozite, monumente istorice, muzee, biserici, parcari, etc...

In al doilea rand, aceasta tehnologie noua, prezenta si, in Romania, prezinta avantajul unei economii de energie de pana la 60% in comparatie cu lampile HID, iar durata de viata a crescut la minim de 50.000 h. Daca mai adaugam si faptul ca aceste proiectoare cu led, nu se incalzesc, nu au emisii de radiatii UV, plumb sau mercur putem spune ca avem un "Iluminat Verde"
Iluminatul verde este o calitate ce a fost atribuita iluminatului cu LED, deoarece are un aport mic de energie electrica pentru a reda aceeasi lumina ca becurile clasice.

Acum, vazand cateva monumente, ce au fost de curand "beneficiare" ale unui proiect de iluminare cu proiectoare cu led, nu pot decat sa subliniez faptul ca lumina, poate, de multe ori, sa transmita cele mai puternice emotii, reflectand obiectele. In Romania, tot mai multe monumente arhitecturale beneficiaza de iluminatul special- arhitectural.

Iluminatul cu Led poate fi folosit si in decoratiunile interioare ale locuintelor sau magazinelor. Sistemul de iluminat cu LED poate oferi un consum redus de energie electrica, o lumina foarte placuta (prin cele doua nuante: nuanta de lumina alba calda sau lumina alba rece). Corpurile de iluminat cu led au o durata mare de functionare (aproximativ 50.000 de ore ) si rezistenta (aproximativ 4000 de aprinderi).

Si, pentru a exemplifica, am gasit in mediul online romanesc un site. Este al celor de la: DiversMarket.ro, un magazin online care comercializeaza o gama variata de materiale electrice, corpuri de iluminat, conductori si cabluri.

Pe site-ul dat ca exemplu, se pot face cumparaturi, foarte simplu prin crearea unui cont. Produsele achizitionate pot fi platite ramburs curierului, la primirea coletului. De asemenea, exista si optiunea plati pe baza unei facturi proforme. Livrarea se face in maxim 48 de ore, de la lansarea comenzii.
Sfatul meu este sa folositi prima varianta de plata. Spun asta, avand experienta in comenzile online, cu firma de curierat Urgent Cargus.

Din blogosfera romaneasca va doresc un decembrie luminos!






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu