marți, 2 iunie 2015

Lumina naturala folosing becuri economice

                                       Lumina naturala folosing becuri economice 
            

Este timpul magiei! De ce, o sa va intrebati? Pentru ca am trecut la inlocuirea becurilor incandescente, din propria locuinta, cu becuri LED. Acestea din urma avand un consum mai scazut, o durata de vita mai indelungata si, de ce nu, ca sa protejez natura. Copii nostri trebuie si ei sa se bucure de o planeta vie. Poti avea lumina naturala folosind becuri economice, ca cele pe care eu le-am achizitionat, de pe site-ul magicled.ro

Stralucitoare si accesibile, becurile LED a caror durata de viata este de aproximativ 20 de ani, consuma energie electrica cu 80% mai putin decat becurile normale ( cele incandescente). Lumina este foarte buna, nu se incalzeste si, de asemenea nu are in componenta substante toxice, cum ar fi mercurul.


Daca ne dorim sa inlocuim un bec vechi de 60 de Wati, vom folosi un bec de aproximativ 600 de lumeni. Lumenul este unitatea de masura pentru intensitatea fluxului luminos, a becurilor cu LED, reflectat in toate directiile. Cu cat lumina emisa e mai multa, cu atat numarul de lumeni creste.
Asadar, transformarea din wati ( de la becurile cu incandescenta), in lumeni este foarte simpla. Se inmulteste cu 10 numarul de wati, pentru a afla numarul aproximativ de lumeni, de la noul becu cu LED, pe care dorim sa-l montam in locul celui vechi.

Un lucru foarte important, pot fi reciclate ca si deseuri electrice.

Asadar, daca vom folosi in locuintele noastre becuri cu led, ne vom bucura de simpatia celor din jur, pentru ca suntem responsabili. Ne pasa de mediul inconjurator si, de ce nu facem o economie si in bugetul propriu printr-o factura mai mica la curentul electric.


Voi, ati schimbat vechile becuri incandescente cu aceste minuni de becuri cu LED?



Eu am montat la mine acasa acest Bec LED 10W E27 Alb Neutru Termoplastic de la MagicLED cu unghiul fasciculului de lumina - 200°, soclu E27 si intensitate luminoasa - 810 lumeni.



Magia e o arta care cauzeaza schimbarea…Numai asa se pot transforma dorintele in realitate… iar diodele emitatoare de lumina, LED-rile sunt viitorul!

Voi ati inceput inlocuirea becurilor vechi cu LED-uri?

PS. Daca eu nu v-am convins puteti citi si acest articol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu