marți, 7 aprilie 2015

Genius Travel la Târgul de Turism al României

Genius Travel la Târgul de Turism al României Editia din acest an a Târgului de Turism al României, care s-a desfasurat in perioada 12- 15 martie, a oferit iubitorilor de calatorii destinatii diverse si rduceri consistente. Una din cele mai apreciate prezente a constituit-o prezenta binecunoscutei agentii de turism Genius Travel Romania. Agentia de turism Genius Travel a oferit iubitorilor de calatorii din Romania pachete turistice cu o reducere de 30 la suta, plus o avalansa de alte surprize. Printre acestea eu am sa enumar in acest articol, doar trei:
1.chartere cu autocarul pentru destinatia insula Thassos, din Grecia
2.chartere cu avionul pentru destinatia Antalya, in Turcia
3. programul „Delta Dunării pentru toți”, care a fost de altfel „vedeta” Târgul de Turism.

De asemenea s-au putut achizitiona pachete turistice pe destinatiile interne si pachete pentru mini sejurul de Paste si 1 Mai. Eu unul, sunt subiectiv stiu, as prefea ca romanii sa aleaga mai mult de vacanta, pe Valea Prahovei si dupa ce vom redescoperi Romania putem sa alegem chartere în Turcia, Grecia, Cipru, sau sejururi catre destinatiile exotice precum Mexic, Dubai sau insula Madeira.
 Am sa ma refer, din cele trei surprize cu care s-a prezentat Genius Travel la Târgul de Turism al României, la programul „Delta Dunării pentru toți” , unic in România. Asadar, agentia de turism Genius Travel promoveaza poternic si cu mult curaj Delta Dunarii. Aceasta destinatie este prezenta in topul celor mai dorite destinatii de vacanta, iar cei de la Genius Travel, nu fac altceva decat sa aseze Delta Dunarii pe harta locurilor de vacanta cerute de iubitorii de calatorii. Exista un exemplu de pachet turistic in Delta Dunarii. Pentru doua nopti de cazare, la hotelul de trei stele Genius Delta Resort, pretul porneste de la 349 de lei/de persoana. Intinderile de uscat si apa care s-au format de-a lungul timpului in Delta Dunarii confera conditiile de viata proprice unui numar foarte mare de specii, plante, pasari si animale. Stuful prezent aici reprezinta cea mai intinsa suprafata compacta din intreaga lume, iar cele dua paduri: Caraorman si Letea, sunt alcatuite din doua specii rare in Romania, de stejar. Alaturi de un numar mare de plante acvatice şi terestre mai sunt prezente aici si coloniile de comorani si de pelicani specifice Deltei Dunării.
 De asemenea, sunt prezente un numar mare de pasari acvatice care isis gasesc cuib pe timpul iernii. Numarul extrem de mare de specii de pesti au o valoare ecologica dar si economica destul de mare.. Multe din speciile vegetale sau animale din Delta Dunarii, au constituit importante resurse naturale, care au fost exploatabile din punct de vedere economic si au atras oamenii pe aceste meleaguri din cele mai vechi timpuri. Asezarile omenesti din Delta Dunarii s-au bazat si se bazeaza, in principal pe valorificarea acestor resurse naturale lunad fiinta aic, activitati economice traditionale.
Mai multe detalii despre istoria Deltei Dunarii gasiti aici, iar informatii despre cazari si sejururi puteti descoperi accesand acest link Despre Delat Dunarii s-a scris si s-a vorbit extrem de mult, dar s-a facut putin. Prezenta la acest targ a celor de la agentia Genius Travel cu o oferta concreta este un pas inainte de promovare a acestui loc minunat. Din blogosfera romaneasca va lansez invitatia sa vizitati si sa descoperiti un loc minunata si unic in Europa, Delta Dunarii.
In incheiere va invit sa cititi un articol intereant pe care l-am descoperit in blogosfera, cu Bogdan Ștefan, managerul agentiei Genius Travel, dand un click aici. Omul care a avut ideea de a promova Delta Dunarii la acest targ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu