joi, 30 aprilie 2015

Dreptul de a ne injosi !

                                                       Dreptul de a ne injosi !
Libertatea, obtinuta cu putin timp in urma (25 de ani este o pagina in istorie), ne-a dus undeva prea jos. Mereu auzim : Care Revolutie ? Ce Revolutie?


Politica dusa la ridicol a pus stapanire pe toate segmentele societatii romanesti. In fotbal, de exemplu. Niste papagali au gasit o " cheie " de a ne bate joc si de a ne invrajbi.
Clubul Politehnica din Timisoara, nu are " trecutul, palmaresul... ", astia-s clone !?!?. A venit la rand Craiova, au venit " clonele " Steaua, ASA Tg.Mures, mai sunt si altele. 
Niste insi obtuzi se " leaga " de trecut ( ba merg si in justitie ). Sincer, nu vad logica acestor cretinitati si nici logica celor care le-au aruncat pe piata media, ca mai apoi sa fie "mestecate" de multi romani.

De exempu: Multi olteni au ajuns sa locuiasca si sa lucreze, in Timisoara - dupa mintea unora, orasul este " poluat ", le trebuie alte acte? 
Acum ce ar trebui ? Rapidul sa-l "aduca" pe Dan Coe, "U" Craiova pe Oblemenco, Dinamo pe Nelu Nunweiller???

Nu va place echipa actuala, nu-i nimic, nu mergeti la meci, dar lasati barfa, invidia, taratul in balta cu noroi. O parere, fireste! 


PS. Invrajbirea si divizarea romanilor, dusa de politicieni asa-zis de dreapta (si nu imi retrag acuzatia lansata cu multi ani la adresa PDL-ului de atunci, fuzionati acum cu PNL: de tendinte neo-fasciste) are efecte nebanuite in societatea romaneasca, iar consecintele vor dainui multi ani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu