marți, 14 octombrie 2014

Cabane, case din lemn…proiecte din lemn

Despre locuinte am mai scris pe acest blog! Asadar nu este o noutate pentru mine si nici pentru cititorii acestui blog. Dar, azi in navigarea mea de pe net am descoperit: proiecte din lemn.
Cu siguranta ca mi-a placut acest fapt si m-am hotarat rapid sa postez un mic articol in care sa fac cunoscut acest site si firma respectiva: Miradex.
Asadar, cand ne hotaram sa construim, spre exemplu o cabana la munte sau in oricare alt loc, cu siguranta ca va trebui sa avem, pentru inceput, un proiect. Nu toti avem cunostinte in acest domeniu pentru a aseza pe hartie un plan de constructie si-atunci va trebui sa apelam la profesionistii din domeniu.
O casa de vacanta pentru oricare dintre noi constituie un vis, dar stim ca si visele pot deveni realitate. Asta o spun dupa ce am parcurs paginile site-ului:miradex.ro, care pot sa faca din vis realitate. Timpul de executie fiind destul de scurt, la costuri minime, montajul realizandu-se optional cu una din echipele specializate.
Profesionistii de la miradex realizeaza structuri din lemn cu placi multicui in conformitate cu normele in vigoare si pentru alte domenii, cum ar fi agricultura si. in mod special fermele agrozootehnice.

In opinia mea, durata de viata a unei structuri din lemn este mare si, mult mai usor de realizat. Multi dintre voi ati calatorit si ati vazut case sau cabane realizate din lemn.


Nu-s eu un mare specialist al materialelor de constructii, dar o idee tot mai am! Asadar, cred ca atunci cand vine vorba de constructia unei case sunt cateva elemente de care trebuie tinut cont:
1. Unde iti vei construi casa...La munte, casele din lemn sunt cel mai des intalnite.
2  Cat de mare va fi? Daca vei dori o mansarda atunci LEMNUL este materialul cel mai indicat si BUN.
3. Bugetul pe care il aloci acestei investitii. E foarte important!

O casa in totalitatea ei realizata din lemn nu se prea poate. Insa elementele din lemn pot fi prezente si interiorul unei case, sau cum ar spune specialistii in decorul ei! ...
Acum fiecare isi poate alege proiectul casei pe care si-o va construi dupa propriile gusturi. Ce vreau sa va mai spun este ca, nu intotdeauna ce este scump este si bun, daca cumva considerati ca lemnul ar fi un material ieftin si nu ar fi cool...

Asa cum spuneam si la inceputul articolului o casa constituie pentru multi un vis, dar atunci cand crezi in visul tau acesta poate deveni realitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu