sâmbătă, 25 ianuarie 2014

Vacante ieftine


Am gasit acest pachet: sejur in Israel si Iordania. Perioada sejurului e de 8 zile cu plecari in datele de 15.05; 22.06; 04.09.2014, cu transport cu avionul companiei El AL si autocar. Eu mai trebuie sa adaug si costul pana la Bucuresti, plus ca trebuie sa am la mine si pasaportul:). Cele doua state nefiind state membru al U.E. Chestia asta nu trebuie sa o uit!! ...si nici voi:)

PRET/PERSOANA:
763 EURO (loc in camera tripla)
 773 EURO (loc in camera dubla)
Supliment camera single: 190 EURO
Mai trebuie retinut o chestie: Pentru plecarea din 15.05 programul are o noapte de cazare si o cina in plus la acelasi tarif.
Alte oferte sunt cele de pe litoralul din Bulgaria, circuitin Islanda, circuit in India si Nepal, Tarile Nordice, Tarile Baltice...
Stiu ca este sfarsitul lunii ianuarie, asa ca mintea multora sta inca la Ski. Stiti voi: sportul acela al diavolului in care-ti poti frange gatul cat ai zice peste. Ma rog, accidente pot fi oriunde, chiar si cand mergi pe strada.

Ce-i drept, spre deosebire de alte sporturi, ski-ul este un sport distractiv. Iarna, pe partie, este distractie mare. Cineva-mi zicea ca iarna pe partie e la fel de multa distractie precum vara la mare (la soare). Nu sunt eu mare fan al zapezii, dar candva m-ar tenta sa incep sa invat sa ski-ez. Daca zapada ar avea o utilitate pe lumea asta, aceasta ar fi ski-atul.

Iar daca e vorba de Ski, Austria e in top. Kaprun (786 m) este situat la poalele masivului Kitzsteinhorn, la 7 km de Zell am See. Casele foarte frumoase sunt la chiar langa muntele Kaprun, simbolul acestei localitati. Oferta turistica cuprinde pe langa diferitele partii pentru schiori şi boarderi mai sunt si 13 km de trase pentru drumeţii, 12 km pentru schi fond si un peisaj unic pentru a fi explorat. Exista piscina acoperita, de asemena piste de bowling. Daca cautati liniste si relaxare aceasta ar fi zona! Si nici asa de scumpa pe cat pare. Insa grabiti-va, iarna este pe sfarsite. Si pana in decembrie anul viitor mai e cam mult timp… :)
Din blogosfera romaneasca zi faina s-aveti!


5 comentarii:

  1. :( pentru mine sunt taaaare inaccesibile!
    Imi ramane doar sa ma duc din cand in cand pe dealurile de langa Buhusi unde linistea e deplina si ... gratis.
    Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  2. eiii, poate in viitorul apropiat...nu se stie niciodata!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ah, chiar on topic, te invit la o Leapsa Calatoare !

    RăspundețiȘtergere
  4. Destul de scumpe...cu 700 de euro mergi in Turcia 7 seri, All inclusive(2 persoane).

    RăspundețiȘtergere