joi, 16 ianuarie 2014

Samsung, tableta cu ecran curbat!

In  octombrie, cei de la Samsung au anuntat ca: Galaxy Round, este primul lor telefon cu ecran curbat. In ultima perioada informații pe surse spun ca cei de la Samsung ar pregati si-o tableta al carui ecran va fi ecran curbat. Aceleasi surse sustin ca, Galaxy Tab Round ar putea avea un ecran de 8,4 inci si va funcționa cu sistem de operare Android 4.4. Procesorul ar fi un Exynos 5 Octa si ar putea dispune de o memorie RAM de 2GB.


in ceea ce priveste smartphone-ul Galaxy Round, acesta va fi disponibil, la inceput, in ofertele unui operator de telecomunicatii din Coreea de Sud. Smartphone-ul, cu un ecran OLED, este curbat pe verticala( dupa cum se vede din foto). Dispune de un ecran de 5,7 inci, iar display-ul este full HD.

Specialistii de la Samsung dezvolta programul numit: „Round Interaction”, un program de aplicatii special creat pentru aceasta forma a display-ului. Spre exemplu, atunci cand vrei sa apesi pe una dintre partile telefonului, cand vizualizezi partea centrala a ecranului, Round se va aprinde ca sa-ti ofere informatiile legate de apeluri nepreluate si de sms-urile necitite, precum si starea bateriei. De asemenea, cei de la Samsung spun ca experienta de navigare pe ecranul curbat este una nou si spectaculoasa.
Galaxy Round are o baterie de 2.800 mAh, dispune de o camera cu 13 megapixeli, functioneaza cu Android 4.3, un procesor de 2,3 GHz quad-core si-o memorie RAM de 3GB.

Sursa: ro.stiriyahoo.com


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu