miercuri, 20 noiembrie 2013

Petitie pentru salvarea raurilor de munte

Am promis ieri ca voi gazdui acest anunt pe site-urile mele si asta fac, azi.
Pentru ca imi pasa!
Daca esti de aceeasi parere cu mine, semneaza petitia aici:



"Dragi prieteni,



Saptamana trecuta, WWF Romania a lansat Campania Raurile de munte: ultima sansa, care isi propune sa salveze ultimele rauri naturale din Romania, amenintate de peste 500 de proiecte de microhidrocentrale.

E o campanie altfel decat cele derulate de WWF pana acum, pentru ca subiectul e unul extrem de controversat, chiar deranjant. Atat de deranjant, incat nicio televiziune nationala nu a acceptat sa ne difuzeze video-ul de prezentare. De aceea strategia noastra sa bazeaza pe multe retele si `gasti` de sustinatori care ne pot ajuta sa ducem mesajul mai departe. Avem, de exemplu, mult sprijin de la pescari (asociatii).

Voi reprezentati una dintre aceste gasti, chiar daca nu va cunoasteti intre voi. Prin voi putem ajunge cu mesajele noastre la sute de oameni- prietenii vostri, colegii vostri, familiile voastre- ceea ce reprezinta o mare, mare contributie la campanie.

Va incurajez sa urmariti in zilele ce urmeaza pagina noastra de facebook, unde Campania va fi redata in timp real si da dati share la postarile noastre.

Dar, inainte de toate, va rugam sa semnati petitia pe www.raurileromaniei.ro.
Va multumim!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu