miercuri, 16 octombrie 2013

Târgul Tehnic Internațional București (TIB) 2013.

Potrivit organizatorilor, este prima oara cand, in cadrul unui asemenea eveniment, designerii romani al unui produs vin cu un mesaj public care este adresat direct marilor producatori din industrie.
„Este o inițiativă cu scop 100% economic,menită să încurajeze colaborarea dintre marile branduri producătoare și designerii români de produs. Este un mesaj adresat direct marilor producători, de a folosi resursele creative din România”, a declarat Simona Buta, unul dintre fondatorii Bucharest Design Center.

Tematica evenimentului incorporeaza domenii ale industriei grele precum mașinile unelte, ingineria mecanica, robotii industriali și, nu in ultimul rand, software si IT industrial.
Editia din acest an a TIB-ului va avea loc la Romexpo, in perioada 16 -19 octombrie, iar printre produsele expuse se vor numara si celebra bicicleta Pegas, a carui design a fost recent refacut prin efortul designerului roman Ciprian Frunzeanu Mai sunt prezentate carcasele iPhone printate 3D ale designerului roman Irina Alexandru.
Printre  produsele prezente la TIB se va afla castile audio ultramoderne realizate de Antonio Mezesisi inhalatorul salin realizat de designerul Mihnea Ghildus.
Mai multe detalii pe site-ul special al targului. Este site-ul oficial al organizatorilor!

Un comentariu: