sâmbătă, 19 octombrie 2013

Invitatie la film

Al doilea film din trilogia Machete, ni-l prezinta pe Machete plangand moartea iubitei lui, pe nume Sartana. Aceasta a fost ucisa in timpul unor confruntari singeroase cu cartelurile. Machete este recrutat de catre presedintele Statelor Unite ale Americii pentru o misiune care ar fi posibila unui unui muritor de rand.
Machete trebuie sa-si croiasca drum spre Mexic pentru a-l putea prinde pe seful unui cartel, "Mendez nebunul", care amenintă ca va lansa rachete asupra SUA. va las pe voi sa aflati intreaga poveste...dar, nu inchei fara sa va mai spun ca regia acestui thriller apartine lui Robert Rodriquez, iar din distributie fac parte:Danny Trejo, Sofía Vergara, Mel Gibson, Amber Heard, Antonio Banderas, Charlie Sheen, Cuba Gooding Jr.

2 comentarii:

  1. eu l-am vazut pe asta http://www.zfilmeonline.org/machete-2010-online-subtitrat-in-romana/

    RăspundețiȘtergere
  2. Machete s-a nascut dintr-un concurs de "trailere false" care urmau sa fie intercalate in filmul "Grindhouse", mai exact in pauza dintre cele doua filme ("Planet Terror" regizat de Robert Rodriguez si "Death proof" in regia lui Tarantino).
    Mie mi se pare ca Machete s-a mai cumintit si asta il face sa-si cam piarda din farmec. Poate pentru ca de data asta miza nu mai este una personala, asa ca, daca in primul era hotarat sa se razbune pe cei care i-au omorat familia, in Machete Kills este angajat de catre Presedintele Statelor Unite sa rezolve niste probleme arzatoare care nu-l privesc insa in mod direct.

    RăspundețiȘtergere