miercuri, 18 septembrie 2013

Sărbătoare- la Casa Regală

Astăzi, Familia Regală sărbătorește una dintre cele mai importante zile din istoria ei. Majestatea Sa Regina  împlineşte nouăzeci de ani. Aceasta este una din cele mai recente fotografii ale Majestăților Lor, realizate cu trei zile în urmă de fotograful francez Alain Morvan.


Datorită convalescenței în urma fisurii la gleznă pe care Regina Ana a suferit-o cu câteva luni în urmă, Regele Mihai și Regina au decis să aniverseze ziua de astăzi în cadru privat, de familie.
Azi, la ora 18.30 va avea loc, la Biblioteca Centrală Universitară Carol I, o lansare de gală a albumului “Ana. Portretul Reginei”, la care va participa şi Principesa Moștenitoare. Corul Regal va fi prezent, pentru a aduce un omagiu muzical Majestății Sale.

Seara, la ora 21.50, Televiziunea națională va sărbători pe Regina Ana cu un film nou, realizat de Marilena Rotaru în cinstea celor nouăzeci de ani ai Majestății

Fotografia, pe care am găsit-o pe reţeaua de socializare facebook, arată extraordinara legătură dintre un bărbat și o femeie care au stat alături, ca o singură ființă, șaizeci și cinci de ani. Ambii nonagenari, Regele și Regina sunt încă frumoși, demni și plini de lumină și bunătate. La mulţi ani!

2 comentarii:

  1. stiu ca esti un monarhist de aceea te invit sa citesti un articcol supaerb:http://ro.stiri.yahoo.com/cei-90-ani-ai-reginei-ana-tr%C4%83iesc-prezentul-103431817.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Filmul "Ana a României. Portretul Reginei la 90 de ani"
    http://www.youtube.com/watch?v=LnrV3ay9ytA

    RăspundețiȘtergere