miercuri, 14 august 2013

Pompe submersibile cu tocator.

Stiati ca exista: pompe submersibile cu tocator pentru cabina de dus, masina de spalat, lavoar si vas wc. Daca nu stiati ati aflat acum de la mine:). Am scris pe acest blog despre tot felul de pompe, acum a venit randul acestor pompe ceva mai speciale.
O sa vorbim mai intai despre avantajele pompelor cu tocator:
1. Avantajul principal al acestor pompe este faptul ca pot fi montate intr-o baie existenta ce dispune de un  subsol. Daca nu aveti subsol, ei asta-i o problema! Din cea am citit eu pe site, nu prea merge. Dar puteti contacta un specialist, sa va spuna el, ce si cum faceti!
2. Ai posibilitatea de a conecta atat toaleta, cat si chiuveta, dusul sau masina ta de spalat.
3. Evacuarea este facuta pe o teava destul de mare de un motor puternic.
4. Este prevazuta cu un filtru de carbon.
Dezavantajul l-am expus si la punctul 1...si consta in lipsa unui subsol.
Pompa cu tocator este un dispozitiv cu aplicatie intr-un domeniu bine definit. Din punct de vedere al constructiei se aseamana foarte mult cu o pompa pentru ape murdare, diferenta fiind ca are un mecanism de maruntire
Rolul principal pentru pompa cu tocator este de a evacua apa dintr-un rezervor, dar nu inaintea de a marunti corpurile solide pentru a nu bloca turbina pompei. Apele uzate din canalizare de multe ori acumuleaza sfori, carpe, pungi, hartie, scutece. De multe ori nici nu ne imaginam cate chestii se arunca in vasele de wc.
Desigur, aceste lucruri nu au ce cauta in instalatia de canalizare daca exista o pompa cu tocator. Daca nu exista, atunci cheltuielile devin mai mari pentru ca infundarile, blocajele sunt mai dese.
Acest tip de pompa este cel mai des folosit in zona comerciala si industriala la pomparea apelor uzate de canalizare datorita scaderi costurilor directe si indirecte.
Si, acum sa va dau si cateva detalii pentru cei care va hotarati sa va montati o astfel de pompa:
Site-ul: www.pompa-submersibila.com.ro. pe care eu l-am gasit navigand aseara pe internet, este unul de calitate cu produse de calitate, comandarea lor facandu-se prin telefon sau direct de pe site urmand instructiunile de pe pagina: Termeni si conditii.
Exista o suma minima pentru comanda online, livrare facandu-se la alegerea voastra direct din depozitul societati sau prin curierat intre 24 -48h. Exista, de asemenea, diferite modalitati de plata, inclusiv creditul bancar. Asta in cazul in care doriti sa cumparati si nu dispuneti de banii necesari.
Si, cum am spus la inceputul articolului, am mai scris despre pompe si probabil ca voi mai scrie aici! ...tot ceea ce este produs de calitate, il promovez, fara nici o problema! Si, cred ca nu gresesc:). Voi, ce ziceti?

Din blogosfera romaneasca va doresc zi faina!:)...


4 comentarii: