vineri, 9 august 2013

Guest-post: hidrofoare adancime

Azi, voi face un nou guest-post!
In articolele mele precedente v-am tot vorbit despre pompe de tot felul, despre ce e bine sa alegi, despre caliate, despre preturi, in general despre aceasta afacere cu pompe. Azi, pe piata romaneasca sunt destule firme care vand acest produs, de aceea inaine de a lua o decizie in privinta unei asemenea achizitii este foarte bine sa va documentati, mai ales in cazul unor: hidrofoare adancime.
Este normal, zic eu sa nu ne pricepem la pompe, asa cum la fel de normal este sa nu ne pricepem cu toti in bucatarie, dar nu este normal sa nu facem o cautare pe internet folosind motorul de cautare Google. Indiferent de cat de neaccesibil ne-ar parea acel domeniu, este util sa avem minime cunostinte despre ce vrem sa achizitionam, mai ales acum cand il avem pe nenea Google prezent in fiecare zi, in viata noastra.
Asadar, daca avem nevoie de un hidrofor, cum facem? Pai, eu zic ca-i tare simplu, dam un search pe nea Google si ne va arata ce hidrofor e mai bun, de ce e mai bun, cat costa, modul in care achizitionam, termenii de livrare. Bineinteles ca vorbim de magazinele din online, ce se pot accesa cu un simplu click! Asadar cu un simplu click poti vedea si achizitiona produsul dorit, cu minime cunostinte desigur, cum am spus ceva mai sus, in articol!
O sa va puneti intrebarea, dar cine are nevoie de ditamai hidroforul? Pai orcine vrea sa extraga apa de la o adancime de 30 de metri, pentru a iriga culturile agricole...Eu zic ca micii producatori din agricultura trebuie sa ia in calcul astfel de tehnologii. Investitia si-o pot recupera destul de repede printr-o recolta mai mare. Gandesc eu! Fara un sistem de irigatii nu cred ca mai poti facem azi fata concurentetei si ma gandesc in primul rand la cei care cultiva legume!
Cred ca acum nu mai este o surpriza pentru nimeni ca clima s-a schimbat si verile sunt caniculare. Iar pentru agricultori, zilele cu temperaturi ridicate si fara un sistem de irigatii poate produce pierderi importante.
Nu trebuie sa fiu un mare specialist ca sa sutin o asemenea afirmatie. Si, mai zic ca se pot asocia, daca cumva costurile sunt prea mari. Imi pare o pierdere de timp sa astepti ca statul sa refaca vechile sisteme de irigatii.
Intr-o buna zi, satul de poluarea din oras, de norii de praf toxic al aceluias oras, de zgomotul, barfele si intrigile "orasenilor" mi-as dori sa ma retrag undeva intr-un sat linistit cu o mica gradina cu un sistem de alimentare proriu sau cu o mica livada...Inca nu m-am decis:)

Din blogosfera romaneasca va doresc sa aveti o vara mai racoroasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu