joi, 7 martie 2013

Cuvintele


In viata noastra de zi cu zi, cuvantul este instrumentul cel mai simplu si mai la indemana pentru a ne-o face (viata) mai frumoasa, sau nu...Cum vorbesti cu tine insuti si cu ceilalti sunt doua aspecte care iti determina viitorul in mare masura.

DISCUTIA CU TINE INSUTI ESTE UNUL DIN CELE MAI IMPORTANTE SI MAI LA INDEMANA LUCRURI PE CARE IL POTI FACE PENTRU VIATA TA.
Cuvintele nasc iubiri si tot ele ingroapa tristeti in uitare…Cuvintele ne aduc bucurie… Cuvintele ne alina doruri si dureri...Cuvintele fac si desfac lumi…Cuvintele ne apara de singuratate[...].
Putem intalni oameni care, prin puterea cuvantului lor, reusesc sa isi tina familia, prietenii sau colegii aproape, care ne cuceresc de la primul salut sau de la prima incrucisare a privirilor, pentru ca exista ceva magic in felul in care ne vorbesc si ne privesc. Sunt oameni care pot, prin felul in care vorbesc si gandesc, sa se arate intregii lumi[...]
Vazand toate aceste rezultate extraordinare, ne mai indoim oare de puterea cuvantului de a rezolva (aproape) orice problema? Ne mai indoim de puterea afirmatiilor pozitive in procesul nostru de dezvoltare personala si a evolutiei spirituale?

In concluzie: cine are de spus ceva de bine?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu