vineri, 5 februarie 2016

Ce pregătește Rusia la Granițele Europei

Ce pregătește Rusia la Granițele Europei ?!
Kremlinul au anunțat că China trebuie să trimită 50.000 din cele mai de elită forțe militare ale sale , în War Zone Levant , pentru a ajuta Rusia în lupta împotriva ISIS .The “Siberian Tiger” Special Forces and “Night Tiger” Special Forces Units were given authorization to be deployed by China’s People’s Congress (NPC) on Sunday, after China passed its first anti-terrorism law allowing their army to take part in anti-terror missions abroad.

Putin a MOBILIZAT 180.000 de soldați pentru manevre militare fără PRECEDENT. Astfel, bombardiere strategice Tupolev 22-M3 au aterizat ieri în Crimeea, iar militarii din regiunile centrale şi de vest ale ţării au fost puşi în stare de alertă.

Vladimir Putin a băgat spaima în ISIS

Teroriștii nu se tem de arme, ci de altceva
Surse ale Hezbollah, o grupare siita apropiata Teheranului, afirma ca între Vladimir Putin si Bashar Al-Assad ar exista o întelegere privitoare la prizonierii de razboi pe care Siria îi va captura de-acum înainte, cu precadere ISIS. Cei care nu sunt cetateni sirieni, ca si instructorii lor sauditi, qatarezi, kuwaitieni, turci si din Emiratele Arabe Unite, luati prizonieri de armata siriana, vor trebui predati rusilor.
... se are în vedere constructia unor conducte gigantice de gaze si petrol care sa aprovizioneze China.
Singura problema este cea a fortei de munca, proiectul necesitînd aproximativ 14.000-25.000 de muncitori, pe care nu-i poate aduce din zona, întrucît exploatarea se afla dincolo de cercul Polar de Nord, la latitudinea de 68 de grade si nordul Siberiei nu este populat. Rusia spera sa acopere deficitul de forta de munca prin crearea de tabere de re-educare prin munca a prizonierilor ISIS, capturati în Siria.
Hezbollahul face si glume pe seama CIA, sugerîndu-i sa schimbe locatia taberelor de antrenament a rebelilor islamisti, din Arabia Saudita si Qatar în Alaska.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu