luni, 13 octombrie 2014

Moldova egala Rusiei

Primele meciuri din runda a treia de calificari pentru Europeanul din Franta au fost marcate de surpriza realizata de micuta reprezentativa a Moldovei la Moscova, in fata Rusiei lui Fabio Capello.

La nici o zi dupa ce România a esuat lamentabil in a-si invinge cel mai mare rival din fotbal pe teren propriu, scor 1-1, moldovenii au reusit acelasi rezultat in bârlogul marelui vecin de la Rasarit, insa, spre deosebire de egalul de la Bucuresti, cel de la Moscova are un gust dulce.

Este un punct imens pentru Republica Moldova, aflata la primul rezultat pozitiv al campaniei, la doar trei zile dupa ce a pierdut greu meciul cu Austria, scor 1-2, pe teren propriu.


Moldovenii au rezistat excelent la Moscova, primind gol târziu, dintr-un penalty, si au salvat un punct prin reusita cspitanului Alexandru Epureanu, care a evoluat pâna in aceasta vara in Rusia, trecând pe la Dinamo Moscova si Anji Mahacikala.

Austria e lider în Grupa G, cu sapte puncte, dupa victoria in fata Muntenegrului, in timp ce Suedia (victorioasa cu Leichtenstein) si Rusia sunt la doi pasi in urma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu