miercuri, 15 aprilie 2020

Copile, poti sa te mandresti ca esti crestin ortodox roman.

1. Am citit ultimul derapaj la adresa Bisericii Ortodoxe Romane al tanarului caramitru. Scriem caramitru cu c mic pentru ca ceva mic nu merita tratat ca fiind ceva important. Concluzia ferma este urmatoarea: columbienii sunt niste baieti cu obrazul subtire si nu isi abandoneaza clientii nici macar in timpul crizei COVID-19.


2. Cei care doriti sa fiti alaturi de Biserica Ortodoxa Romana de Paste sa stiti ca in acest an mai mult ca oricand aveti o misiune importanta. Sa aparatiBiserica Ortodoxa Romana de trimisii lui Satan, care vor
sa rupa cati mai multi tineri din trupul bisericii noastre. Si nu puteti apara biserica decat daca va duceti acolo toata lumea cu masca, manusi si respectand cu strictete si sfintenie distantarea sociala. Trimisi lui Satan vor fi acolo cu camerele de filmat si vor specula fiecare greseala a voastra, o vor amplifica inzecit sa demonstreze tinerilor ca nu merita sa fie alaturi de biserica noastra.


3. Inainte sa mergeti spre biserica strageti toti tinerii din familia voastra si incercati sa le spuneti: "Copile, poti sa te mandresti ca esti crestin ortodox roman. Noi suntem trup din trupul Sfantului Andrei, iar acesta nu ne-a lasat sa calcam pe cai gresite. Nu ne-a lasat sa facem inchizitii si cruciade, omorand oameni in numele religiei. Nu ne-a lasat sa ardem oameni pe rug sub pretextul vrajitoriei si ne-a dat suficienta minte sa primim si sa acceptam cu dragoste in randurile noastre oameni indiferent de conditia sociala, capacite intelectuala sau culoarea pielii. Si nu uita copile ca si preotii sunt oameni, sunt supusi greselilor ca orice muritor, iar piatra sa o ridice si sa dea asupra lor, doar acela care nu a gresit niciodata. Iar acela care nu a gresit niciodata este sus in ceruri si iarta mult mai mult decat meritam noi sa fim iertati".
Sa auzim de bine!

sursa: Sorin Stanisel

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu