duminică, 19 ianuarie 2020

Biată țară tristă și neagră.


PNL-ista, de la învățământ ascultă pe la uși, în cel mai pur stil securist. ”I-auzi ce face învățătoarea aia acolo. Mama voastră de proletari, vă trebuie salarii mari. Las că vă aranjez eu.” Îmbrăcata în stil gestapo, stă frumușel lângă ușă, ascultă cu toate simțurile încordate, cu degetul ridicat și hop, dă buzna peste învățătoare și peste copiii de la clasa pregătitoare. Corect, trebuie învățați de mici cu secureala. ”Aha, te-am prins, nenorocito, că vorbeai puțin mai tare.” Mai rămânea să-i zică ”marș, la pușcărie.” Își mai ia și argații după ea ca să filmeze marea ”ispravă”.

Asta e România ”normală” și ”educată”. Asta și-au dorit cretinii care i-au votat pe ăștia. Să reînvie securitatea aia care bagă oameni nevinovați prin pușcării. Scena de mai sus seamănă izbitor cu o scenă în care dubele cu mascați vin și te saltă fără motiv.
Ai ce ai cu adulții, dar cu copiii ce ai ? După ce le tai alocațiile, îi asculți și pe la uși. Spor la învățat, dragi copii.
Biată țară tristă și neagră.

sursa: Petru Paul Stan

3 comentarii:

  1. Asta -i plitica nazista

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce ca si asa copiii nu prea asculta de profesori le mai da si vant.Profesorii nu au la ora actuala nici o cale de a se impune in fata elevilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Urmeaza sa dea cu bata dupa cum spunea Orban ca trebuie facuta educatia in stil pnl-Iohanis

      Ștergere