joi, 28 iunie 2018

Bitcoin cea mai cunoscuta criptomoneda din Romania

Bitcoin cea mai cunoscuta criptomoneda din Romania

Bitcoin cea mai cunoscuta criptomoneda din Romania. Daca nu ma credeti pe mine intrati pe acest site: https://www.cryptocoin.pro/ si va veti convinge citind si vazand modul in care se fac tranzactiile cu monede virtuale, gen bitcoin.
Popularitatea acestei monde, la noi, se datoreaza si faptului ca aceasta criptomoneda, a fost prima moneda virtuala tranzactionata pe platformele specializate, in asemenea tranzactii virtuale, dar si a ritmului spectaculos de crestere fata de alte monede.


Cu siguranta ca si eu, ca si dumneavoastra, m-am intrebat daca merita sa cumpar bitcoin sau sa imi indrept atentia catre o alta criptomoneda?

In primul rand trebuie sa fim constienti ca orice moneda virtuala este volatila. Piata criptomonedelor este una extrem de volatila. Deci, nimic nu e sigur, iar cand decidem sa facem o astfel de investitie trebuie sa fim siguri pe noi.
Ar fi de preferat sa nu cumparam atunci cand pretul acestor criptomaonede este unul foarte ridicat. Sa avem rabdare, nu stim daca ele nu vor scadea. Trebuie sa avem in vedere modul cum a evoluat in trecut respectiva criptomoneda, in care dorim sa investim.

Un alt aspect, trebuie sa alegem portalul online unde profesionisti cu experienta foarte mare in moneda virtuala Bitcoin, ne vor sfatui cum si cand sa actionam. Portalul, de are v-am amintit si pus link, la inceputul acestui articol se incadreaza in aceasta cerinta.

Cand luam in calcul investitiile in criptomonede, este obligatoriu sa avem in vedere volatilitatea acestei pieti si informatiile verificate despre monedele virtuale. Trebuie, de asemenea sa avem multa rabdare.

In opinia mea, dintre toate monedele virtuale, existente pe aceasta piata, moneda bitcoin, are, in Romania cel mai ridicat grad de popularitate si este cea mai accesibila. Avand, bitcoin, se pot face tranzactii mult mai usoare si poate fi folosita ca moneda de plata pentru anumite servicii si produse. Este o certitudine!

Un comentariu:

  1. Bitcoinul face parte din lista monedelor virtuale cu potential iar daca te intrebi ce ce criptomonede sa cumpar pe viitor raspunsul ar fi destul de simplu. Ripple xrp are un potential de crestere enorm, la fel stellar, tron, polymath, vechain, toate sunt utilitati si aceasta investetie o sa valoreze ceva cat de curand. Inainte de a investii bani si a cumpara crypto este indicat sa citesti cat mai multe deoarece aceasta piata este foarte voalatila si poti pierde banii peste noapte. Intoatdeauna incearca sa cumperi cand preturile sunt scazute si vinde cand preturile sunt ridicate. daca ai cumparat high si pretul a scazut nu te panica, nu vinde, asteapta pana pretul ii va creste dar atentie mare sa nu fie cumva un scam, pump and dump scheme. Nu sunt consultant financiar iar aici este simpla mea opinie

    RăspundețiȘtergere