duminică, 18 martie 2018

Dragnea macelarul

Ponta recunoaste ca in vilele de protocol ale SRI se taiau porci. Dragnea era macelarul, care apoi "o alerga cu soriciul" pe Kovesi, zice Ponta.
Tot Ponta a spus ca faza cu macelaritul porcilor in vilele SRI a fost recunoscuta de Maior in fata comisiei SRI.
Voi va dati seama in ce hal au dus SRI-ul, Maior si cu Coldea?

Dintr-un serviciu de informatii care, chipurile, ar trebui sa se ocupe de siguranta nationala, au facut un grup mafiot care a capturat statul roman.
Mai mult, au MANELIZAT pur si simplu un serviciu de informatii care trebuia sa fie spuma "intelighentiei".
Am mai spus, iar prezentele dezvaluiri confirma: Maior si cu Coldea au compromis SRI-ul, iar Kovesi a compromis DNA-ul si justitia.
P.S. Multiple surse jurnalistice din Romania spun ca exista filmari cu Kovesi la taiatul porcului in sediile SRI. O fi fost si acolo tot in interes de serviciu?

3 comentarii:

  1. Pai astia acolo aveau autorizatie sanitar veterinara - aveau conditii obtime sa nu chinue porcul. Mai astia de la Sanitar Veterinara sesizativa si anchetati pe aldi astia care sacrifica in ascuns animalele.

    RăspundețiȘtergere
  2. SRI-ul nu a fost mai breaza ever. Nu-si mai aduce nimeni aminte de gospodăriile speciale, vilele de protocol si restul de privilegii pe care le-au avut înainte de 89? Credea cineva ca sunt doar vorbe aruncate atunci când oameni demni de încredere spuneau că revoluția ă fost făcută de securiști, pentru coagularea puterii intr-un singur nucleu restrâns, străin de interesele românilor?

    RăspundețiȘtergere
  3. Abuzurile au fost savarsite in special din cauza lui Coldea.

    RăspundețiȘtergere