duminică, 17 decembrie 2017

Targul de Craciun din Berlin se inchide!

Targul de Craciun din Berlin se inchide!

La un an de la atentatul din targul de Craciun, de la Berlin, autoritatile inca se tem. Frica e atat de mare incat, pe 19 decembrie, cand se va implini un an de la atentat, targul se va inchide. E o expresie a neputintei sau a responsabilitatii fata de viata? Cate destinatii de vacanta ati parasit in ultimul timp, de teama atentatelor? Ce ne face sa renuntam la bucuria de a ne plimba copiii in targurile de Craciun, cat de mult trebuie sa ne temem pentru a vedea filme despre Craciun doar la televizor.



Revenind la actualitaea romanesca, lumea se miră lumea că avem nebuni în libertate pe străzi, prin gări sau parcuri...
Uitați-vă în școli, la catedre, lângă copii mici sau în mediul universitar, câți oameni realmente diagnosticabili sunt lăsați de capul lor, câți profesori- colegi de-ai lor, care știu bine despre ce e vorba, ridică din umeri și merg mai departe...
Am colegi elevi răspândiți cu copii lor, pe la licee bucureștene. Nu e nici unul să nu fi povestit despre cel puțin un adult total dereglat care să nu-și dețină încă, în liniște, catedra.



Un comentariu:

  1. o intrebare pe lista: turismul cu mitraliera la vedere vi se pare mai sigur? Caci din ce in ce mai multe obiective turistice, gari, zone aglomerate sunt pazite de militari cu ditai mitraliere la vedere. Se simt oare mai in siguranta turistii, localinicii?

    RăspundețiȘtergere