vineri, 20 octombrie 2017

De la ANAT despre Omnia Turism

Comunicat de presa:

Presedinte ANAT, Burcea Alin: 

Turistii Omnia Turism aflati in Egipt in momentul decesului proprietarului agentiei, George Negru, se intorc la Bucuresti in dimineata zilei de 24 octombrie, pe ruta Cairo-Istanbul-Bucuresti, nu cu charterul de la Hurghada al Christian Tour.

Am cautat solutii pentru a-i aduce acasa atunci cand am aflat ca nu au cazarea platita in circuitul lor. Una dintre ele a fost intreruperea vacantei si revenirea in tara cu charterul din Hurghada, dar cea care a fost acceptata de turisti a fost sa isi continue programul platind cazarea, dar la un tarif mai mic, negociat de noi (ANAT si Paralela 45) cu partenerul local al Omnia Turism.
Facem aceste precizari pentru ca in opinia publica s-a raspandit informatia ca acesti turisti s-au intors ieri la Bucuresti salvati de Christian Tour. Realitatea este ca ei se bucura de vacanta lor in aceste momente si revin in tara peste cinci zile!

sursa: anat.ro

2 comentarii:

  1. Si cu cei care NU vor pleca si si-au pierdut banii CE faceti? Eu va doresc ca la Targul de turism din noiembrie sa va vindeti unii altora pachete turistice, desi romani prosti si creduli se vor gasi destui, dar nu cred ca suficienti pentru 'circuitele' voastre

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitări ca v -ati ocupat de aducerea în țară a turiștilor, dar ce se va întâmpla cu restul pachetelor 2018?

    RăspundețiȘtergere