joi, 9 martie 2017

Incaltaminte sport

Pantofi dama sport

In urma cu cateva zile am avut o discutie, destul de interesanta, cu o amica veche despre perne, lenjerii, pantofi dama sport, din mediul online!

De ce, va veti intreba? Si, cu siguranta, va voi explica in randurile ce urmeaza! Asadar:

1. Imi doresc incaltaminte, pentru mine, dar nu de prin hipermarketuri.

2. Imi doresc si niste haine!


Cam astea sunt dorintele mele! Iar, discutia cu amica mea era legata si de modul in care se pot achizitiona. Ea nu cumpara pantofi dama sport, din magazinele online. Eu, da! Si, cu siguranta, nu voi merge prin magazine, hipermarketuri sau targuri, ca sa imi cumpar aceste chestii, atat timp cat in mediul online exista o oferta bogata si variata de produse. In opinia mea este o pierdere inutila de timp, mersul prin magazine.

De ce cred eu ca din online este mai bine? Pai, am tot scris pe acest blog si voi mai scrie! Atat timp cat am putut cumpara din online laptop, telefon si putem cumpara haine, lenjerie intima, televizoare…de ce nu am cumpara si incaltaminte?
Alt motiv ar fi acela ca n-am vazut ceva deosebit prin magazine. Sunt la fel ca cele din online. Sa fie faptul ca oamenii cumpara destul de rar acest produs!

Solutia gasita de mine, pentru incaltaminte, i-am aratat-o si amicei mele! Si, culmea, magazinul respectiv, are incaltaminte sport femei. Habar nu am cat ar trebui sa coste un astfel de produs, pentru mine si nici cat ar trebui sa coste niste adidasi dama.  Cred ca sunt cam aceleasi preturi si in magazinele din oras. Ce motiv ar fi, ca in online sa fie mai scumpe?


Ma gandeam la un moment dat strict legat de magazinele clasice: Bai, ce produse ar fi absolut necesare pentru a fi cumparate numai din magazinele clasice? Si, mi-a venit in minte imbracamintea si incaltamintea (Bai, parca as vrea totusi sa le probez), dar mi-au aparut in minte chestiile astea foarte ieftine la care transportul ar fi mult prea scump. Dar, nu as zice niciodata, precum amica mea, ca imbracamintea si incaltamintea, ar trebui vandute numai intr-un magazin clasic. Din contra.

Cateva recomandari, de la specialistii in moda, gasiti si pe site-ul www.divahair.ro.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu