miercuri, 14 decembrie 2016

Cosuri de Craciun


Pachet cadou Craciun. 


Cu siguranta, voi, ca si mine, considerati sarbatorile de iarna, ca fiind minunate. Nu este o supriza acest lucru. Dar, pentru unii, aceste sarbatori reprezinta o munca in plus. Sunt multe domenii economice, unde sfarsitul de an, este o perioada foarte incarcata. In aceasta luna vanzarile se dubleaza. Oamenii care activeaza in domeniile respective, au foarte putin timp pentru a se gandi la un cos de craciun. Pentru ei internetul este sursa de inspiratie si de alegere a unui pachet cadou craciun ca cele de aici: http://www.debonaire.ro/cosuri-cadou-craciun.html.

De sarbatori si majoritatea firmelor ofera angajatilor si partenerilor sai, cate un cadou. Pentru a veni in intampinarea acestora, Debonaire are pregatite deja cosuri de craciun.
Un cadou de craciun, poate fi personalizat prin adaugarea unor felicitari, produse personalizate, etc.

Cosuri de craciun

Un cadou de craciun, deosebit poate sa fie si cel din imaginea atasata. Pachetul respectiv este alcatuit dintr-o sticla de vin rosu demisec Feteasca Neagra, un cozonac gustos de 600 de grame, specialitati crocante avand la baza ciocolata neagra si decoratiuni 3D pentru bradutul de craciun.

Pe site-ul celor de la Debonaire sunt multe oferte pentru un cadou de craciun. Preturile variaza de la un pachet cadou craciun, de 17.90 fara TVA, pana la un cos de craciun, al carui pret ajunge la 99.90 fara TVA.

Spuneam, ca sunt si in Romania firme care fac angajatilor cadouri de craciun. In opinia mea, acest fapt este un semn de apreciere, pe care administratorii respectivelor firme, il arata angajatilor.


De ce ar trebui sa alegem Debonaire?

Poate ca va intrebati, de ce m-am oprit la acest site: www.debonaire.ro ?

Din cunostintele mele este unul din putinele site-uri, poate singurul, care este specializat pe aceasta nisa, a cadourilor de sarbatori: Craciun, Paste, 1-8 Martie,etc.
Fidelitatea este rasplatita prin acordarea de discount-uri de fidelitate.


La inceputul postari, spuneam ca sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi si febra cumparaturilor se simte deja. Strict legat de cadourile de craciun, personal voi incerca si eu online-ul, voi, cu siguranta o sa decideti, dupa cum doriti, de unde veti lua cosuri de craciun.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu