vineri, 11 noiembrie 2016

Cabinet de psihoterapie pentru adolescenti in Bucuresti

Terapie pentru adolescenti, psihoterapeut in Bucuresti!

La un moment dat, in decursul vietii, survin momente grele, necazuri, evenimente nefericite, pe care cu greu le putem intelege si ne este dificil sa le depasim, de aceea, sa apelam la un psihoterapeut, este solutia cea mai buna. Un cabinet de psihoterapie pentru adolescenti in Bucuresti, poate oferi rezolvarea, alinarea sau vindecarea totala. 

Efectul unei terapii, nu este unul imediat. Pentru a avea rezultate este nevoie de sustinere, efort si rabdare din partea pacientului. 


Psihoterapia, reprezinta in fapt o discutie intre pacient si psihoterapeut, intr-un spatiu destinat terapiei. Relatia de comunicare trebuie sa se bazeze, in primul rand pe increderea reciproca. Astfel, psihoterapia este diferita de oricare tip de relatie: prietenie sau confesiune religioasa. 

Psihoterapia, poate sa fie vazuta si ca o solutie complementara, la tratamentele clasice-medicamentoase, in cazul unor afectiuni precum: tulburari depresive, tulburari psihotice, tulburari generate de alimentatie sau pentru diverse dependente. Impreuna cu tratamentul medicamentos, psihoterapia poate determina cauza declansarii unei boli. 


Persoanele cele mai des intalnite la cabinetele de psihoterapie sunt adolescenti si adultii. Sunt persoane care vin singure la cabinet sau adusi de familie. 

Un alt aspect neglijat este si acela ca psihoterapia poate fi o metoda eficienta de dezvoltare personala, deoarece terapia poate sa ofere un confort psihologic.Asadar, daca cautati un cabinet de terapie pentru adolescenti, eu va recomand sa apelati cu incredere la psiholog Simona Jeles ( http://www.terapiastrategica.ro/). Pe site gasiti datele de contact, numarul de telefon si aveti posibilitatea programari online, completand un formular simplu!

Beneficiile unei terapii? Sedintele de terapie sau consilierea psihologica poate sa rezolve anumite probleme sau poate ajuta o persoana sa treaca peste anumite dificultati. In urma acestor sedinte se pot imbunatatii relatiile cu persoanele din jur, modul de a se privi pentru a parcurge o viata mai buna. 
Nu inchei, fara sa mentionez si faptul ca exista si anumite riscuri. In timpul terapiei pot exista si anumite momente de disconfort si suferinta.
De retinut,: un terapeut nu o sa va judece, nu o sa va critice, el doar o sa va sfatuiasca ce e bine sa faceti si ce nu e bine sa faceti!

Ps. Multa sanatate, va doresc!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu